DIY REELS - JUNI 2021 - LoisLorinde.nl
32417
post-template-default,single,single-post,postid-32417,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY REELS – JUNI 2021

Afgelopen maand plaatste ik maar twee reels op Instagram: het uitgraven van edelstenen en een DIY zonnebril voor drie ogen.

THIRD EYE SUNGLASSES

Ik maakte een zonnebril zodat ook mijn derde oog voorzien is van bescherming tegen de zon. En ik vind het er heel tof uit zien, haha. Op straat heb ik al een aantal positieve opmerkingen mogen ontvangen.

FLYING TIGER UITGRAAFSET

De uitgraafset van Flying Tiger is een leuke zomerbezigheid. (Psstt, wist je dat ze sinds kort ook een webshop hebben?!) In het gipsblok zitten zes verschillende edelstenen verstopt: rozenkwarts, gele agaat, blauw turkoois, groene agaat, rode agaat en blauwe agaat.

Aan iedereen die dit leest: ik wens je een fijne zomer! En ik vind het heel leuk dat je mijn blog nog steeds bezoekt ondanks dat ik momenteel weinig blogposts schrijf. Heb jij nog leuke plannen deze zomer?

liefsloisje

Geen reactie's

Geef een reactie