DIY REELS - JULI 2021 - LoisLorinde.nl
32425
post-template-default,single,single-post,postid-32425,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY REELS – JULI 2021

Paars haar, pixel kunst, zelfgemaakte notenmelk én een make-over van kringloopvondsten. Afgelopen maand kwamen er vier creatieve reels online.

PURPLE HAIR

Jaaa, eindelijk paars haar! Mijn haar is helaas te donker om het te kunnen verven zonder eerst te blonderen. Om mijn hoofdhuid te besparen koos ik ervoor om alleen mijn pony en twee lokken langs mijn gezicht te verven. De semi-permante verf gaat er snel uit, maar ik heb nog genoeg om het steeds bij te werken. En de verschillende tinten paars vind ik ergens ook wel leuk.

HOMEMADE NUTS&DATES MILK

Je eigen vegan noten-dadel-melk maken? Gooi een handje ontpitte dadels en twee handjes noten in een kom. Vul de kom met water en laat het een nacht weken. Blend het geheel en zeef het met een koffiefilter. Gebruik meer water als je de melk nog te dik vindt. Je kan er ook een beetje kaneel, vanille extract of snufje zout bij doen om de smaak te versterken.

PIXEL KEY CHAINS

Bij Flying Tiger bestelde ik deze set om sleutelhangers te maken met pixel art. Het is wel wat priegelwerk, maar erg leuk om te doen. En het is nog niet eens zo makkelijk om er wat moois van te maken.

SPRAY PAINTING TRHIFTED THINGS

Een van de snelst voldoening gevende dingen is toch wel kringloopvonsten een nieuwe leven inblazen met kleurrijke spuitverf. En zo ook weer deze keer! De tweedehands kaarsenhouders in de video gebruik ik weer als plantenstandaard.

Pimp jij vaak spullen van de kringloop?

liefsloisje

Geen reactie's

Geef een reactie