DIY REELS - AUGUSTUS 2021 - LoisLorinde.nl
32434
post-template-default,single,single-post,postid-32434,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY REELS – AUGUSTUS 2021

In augustus heb ik ‘mermaiding’ ontdekt en de drie reels die online kwamen waren dan ook in zeemeermin-thema.

IK BEN EEN ZEEMEERMIN!

Ik wilde altijd al een zeemeermin zijn. Zodra ik kon lopen wilde ik al in elk soort water springen (vraag maar aan mijn ouders die mij op jonge leeftijd op zwemles moesten gooien). Nu ben ik er eindelijk voor gegaan en heb ik een zeemeerminstaart gekocht waar je in kan zwemmen. Ik kreeg meteen allerlei ideeën voor mermaid DIY’s en daarvoor kan je mij volgen op @mermaid.lois!

MERMAID CROWN

Mijn eerste meermin kroon! Gemaakt van een haarband, plastic, schelpen en E6000 lijm. Ik beschilderde de kroon met acrylverf in de kleuren van mijn staart. En niet te vergeten: heel veel glitter.

MERMAID MOCKTAILS

Mix een paar kittelbloemen en munt bladeren in kokend water. De kittelbloem maakt het water blauw. Vul een glas met ijsklontjes en vul de helft van het glas met het kittelbloem-munt-water. Vul de rest van het glas met sprite, dit maakt het drankje paars. Maak het af met een beetje limoensap en een paar munt blaadjes ter decoratie. En geniet van je Meermin Mojito Mocktail!

Wilde jij vroeger ook altijd al een zeemeermin zijn?

liefsloisje

Geen reactie's

Geef een reactie