DIY REELS - APRIL 2021 - LoisLorinde.nl
32375
post-template-default,single,single-post,postid-32375,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY REELS – APRIL 2021

Happy new month! Ik heb weer een overzicht gemaakt van de Instagram reels van afgelopen maand.

DIY PAINTED ELEPHANTS

Met Pasen beschilderde ik deze mini olifantjes. Er zat eerst een kaarsje in, maar zijn nu perfect te gebruiken als houder voor chocolade paaseitjes.

DIY JUNGLE OF DREAMS SURPRISE

Tijdens Pasen hebben we ook surprise-lootjes getrokken met de familie (in plaats van in december). In deze reel zie je een impressie van de Jungle of Dreams surprise die ik maakte voor mijn vader. Het was heel leuk om te doen.

DIY NEOPETS T-SHIRT

Ik maakte een Neopets T-shirt met zelfgemaakte tekeningen! Dit is heel makkelijk te doen door de afbeeldingen te printen op transferpapier en ze vervolgens op een T-shirt te strijken.

BEHIND THE SCENES OF A DRAWING

Ik zit altijd bomvol DIY ideeën. Maar heb helaas niet altijd de energie om ze uit voeren. Ik besloot een tekening te maken van alle ideeën zodat ik ook een visuele reminder heb van alles wat ik nog wil maken.

DIY SCRUNCHIE CAT

Scrunchie cat, scrunchie cat, does whatever a scrunchie cat does.
Er zat eerst nepbont op maar dat was niet zo mijn ding. Scrunchies daarentegen zijn wel mijn ding. En in plaats van de scrunchies door het hele huis rond te laten slingeren, heb ik nu een kat die ze goed bewaakt. Waarschijnlijk maar tijdelijk, maar voor nu een grappige oplossing.
En heb ik de thumbnail een blauwe lucht achtergrond gegeven zodat het er mooier uit zag op mijn Instagram feed? Jup.

En dat waren de reels van april! Ik verwacht in mei niet zo veel reels te plaatsen want ik had stiekem een beetje vooruit gewerkt en dat is nu voorbij. Maar we gaan het zien! :)

Wat was jouw favoriete reel van april?

liefsloisje

1 Reactie
  • B.
    Geplaatst op 11:17h, 01 mei Beantwoorden

    De olifantjes zijn mijn fave!

Geef een reactie