DIY: POLAROID PICTURE CUBES - LoisLorinde.nl
21288
post-template-default,single,single-post,postid-21288,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: POLAROID PICTURE CUBES

polaroidcube13

Happy Friday DIYday! Als jij ook een hipster bent met een polaroid camera heb je je dit vast wel eens afgevraagd: ‘Wat ga ik nu met al deze foto’s doen?!’ Al snel kwam ik op het idee om er kubussen van te maken. Ze zien er leuk uit en je kan ze elke keer anders neerzetten! En je hebt alleen maar een beetje plakband nodig voor deze polaroid picture cubes. Lees snel verder!

polaroidcube2

Wat heb je nodig?
→ Polaroid foto’s
→ Plakband

polaroidcube3

polaroidcube4

polaroidcube5

Kies vier foto’s uit die je samen een kubus wilt laten vormen. Plak deze aan de achterkant recht tegen elkaar aan. Zorg dat je ze niet over elkaar heen plakt, maar echt naast elkaar.

polaroidcube6

polaroidcube8

polaroidcube9

Verbind daarna de eerste en laatste foto met elkaar. Nu zitten je foto’s in een vierkantje aan elkaar geplakt en kunnen ze rechtop staan. En dat was het gewoon al! Uitgebreider kan ik het niet uitleggen, haha.

polaroidcube10

polaroidcube11

De foto-kubussen kan je vervolgens elke keer weer anders neerzetten. Gezellig op een rijtje of stapelen alsof het speelgoedblokken zijn. Het kan allemaal!

polaroidcube12

polaroidcube13

Je kan deze DIY natuurlijk ook doen met uitgeprinte foto’s. Maak ze dan vierkant zodat je aan alle zes de kanten van je kubus een foto kan doen. Voor nog meer variatie!

Laat mij weten als je ook polaroid picture cubes hebt gemaakt! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk! :D

Wat doe jij met je polaroid foto’s?


Follow

8 Reactie's
 • Minke Maria
  Geplaatst op 11:37h, 21 augustus Beantwoorden

  Zo simpel, maar echt super leuk!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:54h, 22 augustus Beantwoorden

   Jaaa, de simpele ideeën zijn vaak de leukste!

 • Manon
  Geplaatst op 17:40h, 21 augustus Beantwoorden

  Heel leuk gedaan!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:14h, 22 augustus Beantwoorden

   Dank je wel Manon!

 • chucky1012
  Geplaatst op 19:56h, 21 augustus Beantwoorden

  Apart en orgineel!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:15h, 22 augustus Beantwoorden

   Dankje! Daar houd ik van! :D

 • Inge
  Geplaatst op 21:29h, 12 september Beantwoorden

  Leuk idee zeg! Ik heb jammer genoeg nog steeds geen polaroid. (Ik vind het eigenlijk ook wel jammer dat het nu weer een hype is en opens iedereen er één moet hebben ;-))
  Wat een onwijs mooie foto’s maak jij zeg! Wauw!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:51h, 12 september Beantwoorden

   Awh, dank je wel voor het compliment! Hmm.. Ja, dat snap ik wel.. Aan de andere kant zijn ze daardoor wel makkelijker te krijgen! :)

Geef een reactie