DIY: PEARLED SCRUNCHIE + BOBBI PIN CASE - LoisLorinde.nl
14298
post-template-default,single,single-post,postid-14298,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: PEARLED SCRUNCHIE + BOBBI PIN CASE

pearll

Happy Friday DIYday! Vandaag heb ik twee kleine DIY’s die te maken hebben met je haar, want we willen allemaal dat dat goed zit, right? Bobbi pins komen altijd van pas, maar ze zijn zo klein, ik laat je zien hoe je daar een handige case voor maakt. En voor nog mooier haar maakte ik een prachtige parel scrunchie, chique en uniek. Lees verder en zie hoe!

pearll2

BOBBI PIN CASE
Wat heb je nodig?
– TicTac doosje
– Washi tape
– Lijm

pearll3

Haal de sticker van je TicTac doosje, maak hem schoon en versier hem met washi tape! Omdat de dop van het doosje los liet heb ik deze weer vast geplakt met lijm. De washi tape komt van Hema en past er precies twee keer omheen, ziet er leuk uit. Ik gebruik niet vaak bobbi pins, maar als ik ze nodig heb kan ik ze nergens vinden of zitten ze ergens los in mijn tas. Nu niet meer! Nu heb ik mijn handige bobbi pin case die er ook nog eens vrolijk uit ziet!

pearll5

PEARLED SCRUNCHIE
Wat heb je nodig?
– Scrunchie of haarelastiek
– Parelkralen
– Naald en (elastisch) draad

pearll6

In de winkel zag ik een leuk elastiekje met kraaltjes eraan liggen en ik dacht: ‘Dat kan ik ook!’. Het enige wat je hoeft te doen is het erop naaien van kraaltjes die jij mooi vindt. Doe dit een beetje losjes terwijl het elastiek uitgerekt is, want als het te strak zit kan je het elastiek niet meer oprekken zonder dat het draad knapt. Het kan ook met elastisch draad, dat gaat net een stukje makkelijker.

pearl2

Yaaay, I love it! Vooral bij een donut knot staat zo’n versierde scrunchie heel mooi. Het koste wel even wat moeite om de pareltjes mooi op een rijtje te krijgen, maar het resultaat mag er zijn! Ik denk dat het ook heel leuk is met bloemetjes, diamantjes en andere versierseltjes.

pearll

Welke DIY vind jij het leukste? Ik ben in ieder geval erg blij met mijn handige en leuke bobbi pin case en mijn zelfgemaakte pearled scrunchie is ook prachtig geworden. Laat mij jouw variatie zien! Plaats een comment of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk! :D

Wat is jouw favoriete haar accessoire?

Liefs,
Lois Lorinde

17 Reactie's
 • Sheling
  Geplaatst op 07:57h, 07 maart Beantwoorden

  Oh zo leuk! Dat tik tak doosje is echt zo handig! Zag zoiets al op Pinterest idd, echt super leuk bedacht om het met tape te versieren ^^ Ik zelf draag bijna nooit haar dingen :p

 • Svenja
  Geplaatst op 08:02h, 07 maart Beantwoorden

  Wat een leuke diy. Zo een parel scrunchie staat echt super chique! Erg mooi <3

 • Eline
  Geplaatst op 08:06h, 07 maart Beantwoorden

  Wat een leuke dit, zo cute!
  Liefs

 • Manon
  Geplaatst op 08:17h, 07 maart Beantwoorden

  Wat leuk zo die scrunchie met de pareltjes, heel erg leuk! Kan elke outfit een beetje opfleuren haha.

 • Suzanne
  Geplaatst op 08:30h, 07 maart Beantwoorden

  Je bent echt geweldig! Want ik raak die dingen altijd kwijt! De tictac’s zal ik uitdelen, maar het doosje hou ik zelf! Thanks!

 • Sophie
  Geplaatst op 08:47h, 07 maart Beantwoorden

  Wat een leuke DIY! Het ziet er beide echt super leuk uit:)

 • Jaimy en Laura
  Geplaatst op 09:35h, 07 maart Beantwoorden

  Ik vind het allebei erg leuk! Dat TICTAC doosje zag ik laatst op Pinterest, maar hoe jij het hebt gedaan vind ik veel leuker!

 • Dagmar
  Geplaatst op 10:14h, 07 maart Beantwoorden

  Wauw super super leuk en mooi! Je knot staat echt zo gaaf! Xx

 • Malou
  Geplaatst op 11:43h, 07 maart Beantwoorden

  Echt heel leuk, en die knot ziet er echt leuk uit zo :)

 • Miss Sentinelli
  Geplaatst op 12:45h, 07 maart Beantwoorden

  Super leuke diy!! :D

 • Kimberly
  Geplaatst op 15:00h, 07 maart Beantwoorden

  Ik vind ze allebei echt super leuk zeg! Vooral die met die pareltjes :D

 • Kelly
  Geplaatst op 15:20h, 07 maart Beantwoorden

  Beide erg leuk én gemakkelijk!

 • Isabella
  Geplaatst op 16:04h, 07 maart Beantwoorden

  Leuke DIY’s! Die pearled scrunchie vind ik heel leuk bedacht:)

  x

 • Tess Evea
  Geplaatst op 19:43h, 07 maart Beantwoorden

  Beide zijn super tof. :)

 • Pingback:LOIS LOVES #11 | LoisLorinde
  Geplaatst op 06:02h, 15 maart Beantwoorden

  […] eerst mijn zelfgemaakte pearled scrunchie, I love it! Vooral bij een donut knot staat zo’n versierde scrunchie heel mooi. Het koste wel even wat moeite om de pareltjes mooi op een rijtje te krijgen, maar het […]

 • vintagirie
  Geplaatst op 20:31h, 18 maart Beantwoorden

  Dat staat echt super leuk!

 • Pingback:I HACKED MY LIFE! | LoisLorinde
  Geplaatst op 10:13h, 22 maart Beantwoorden

  […] TICTAC DOOSJE VOOR BOBBI PINSJaaa, een lifehack zonder nadeel! Je kon de bobbi pin case al zien tijdens #FridayDIYDay een tijdje geleden en ik ben er nog steeds heel blij mee. Het past […]

Geef een reactie