DIY: PATTERN STAMP - LoisLorinde.nl
29660
post-template-default,single,single-post,postid-29660,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: PATTERN STAMP

Al je mij al langer volgt zijn mijn krultekeningen je vast niet ontgaan. Deze krultekeningen wilde ik omtoveren tot een stempel die een oneindig patroon kan creëren. Dus dat deed ik.

Benodigdheden
⇢ Guts
⇢ Reuze gum
⇢ Stempelkussens
⇢ Stanleymes
⇢ Potlood

of

⇢ DIY Stamp Set van Flying Tiger
⇢ Stanleymes
⇢ Potlood

Stappen
1. Snij een mooie vierkant uit de reuze gum met het stanleymes.
2. Teken met potlood je patroon op de gum. Ik gebruik de techniek uit deze video om een doorlopend patroon te creëren.
3. Zorg dat je duidelijk markeert wat onderdeel is van de stempel en wat niet. (CTRL + Z werkt helaas niet in het echt, haha)
4. Guts voorzichtig alle gemarkeerde delen weg tot alleen je stempelpatroon overblijft.
5. Klaar om te testen!
6. Niet perfect? Dan kan je het vaak nog een beetje bijwerken.

De guts, reuze gum en stempelkussens zitten al in deze stempel set van Flying Tiger. De gum in de stempelset heeft kleurverschil zodat je goed ziet wanneer je diep genoeg hebt gegutst.

Zoals je ziet loopt het patroon oneindig door. Het sluit niet altijd even goed aan waardoor je nog wel duidelijk ziet dat het uit vierkanten bestaat. Maar dat stoort mij niet eens zo heel erg. Het is een kwestie van veel geduld en precisie. Je kan het zo ingewikkeld of makkelijk maken als je zelf wilt. Daarnaast heb je niet per se stempelkussens nodig. Je kan ook prima stempelen met acrylverf of gebruik textielverf om je oude tafelkleed om te toveren.

Wat voor doorlopend patroon zou jij willen maken?

liefsloisje

Geen reactie's

Geef een reactie