DIY: PAINTING PINECONES - LoisLorinde.nl
29009
post-template-default,single,single-post,postid-29009,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: PAINTING PINECONES

Happy Friday DIYday! Alweer iets wat je bijna geen DIY kan noemen, maar eerder iets van inspiratie. Als je, net als ik, erg blij wordt van schilderen: doe het dan eens op objecten in plaats van papier!

Het enige wat je nodig hebt is een object naar keuze en verf. Ik kocht herfstdecoratie van de Action en gebruikte acrylverf. Acrylverf werkt bijna overal op. De reuze eikels zijn van plastic en de dennenappels zijn echt.


Geïnspireerd door Jessi (@ettavee op Instagram) ben ik alles gaan beschilderen in vrolijke kleuren. Zij verft ook wel eens bananen en ananassen. Ontzettend gaaf om te zien. Dat is nog eens wat anders dan al die bruine herfstdecoraties. Als je wilt dat de kleur extra helder is, kan je beginnen met een basis van witte verf. En klaar is je originele decoratie! Plaats ze in een doorzichtige vaas of maak er een leuke herfstkrans van.

Heb jij wel eens objecten beschilderd?

liefsloisje

3 Reactie's
 • Kelly
  Geplaatst op 10:14h, 28 september Beantwoorden

  Ziet er zeker vrolijk uit! Ik ben zelf fan van de natuurlijke kleur van de denneappels, maar dit is ook een toffe twist.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:08h, 07 oktober Beantwoorden

   Dank je wel! En dat kan ik ook goed begrijpen, soms houdt ik ook meer van de natuurlijke en basic versie van dingen. Haha :)

 • Lisa
  Geplaatst op 11:41h, 28 september Beantwoorden

  Super leuk!

Geef een reactie