DIY: PAINTING OBJECTS - LoisLorinde.nl
29546
post-template-default,single,single-post,postid-29546,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: PAINTING OBJECTS

Een voorwerp een nieuwe leven inblazen hoeft niet moeilijk te zijn. Met een beetje acrylverf kom je al een heel eind. Dus dat deed ik.

Deze saaie rode brillenkoker kreeg ik bij mijn allereerste bril anderhalf jaar geleden. Ik bleek al een groot deel van mijn leven met slechtziende ogen (-1,5 + cilinder) rond te lopen. Met mijn favoriete kleuren van Royal Talens. De combinatie van de matte en glimmende kleuren zorgt voor een heel gaaf effect. Let op dat er niet te veel verf in de scharnieren komt. Het zou leuk zijn als de brillenkoker nog open kan. Het helpt ook om hem af en toe tijdens het verven even te openen.

Mijn oude koptelefoon wilde ik ook een tijdje een make-over geven. Ik koos ervoor om de plastic delen van de koptelefoon te beschilderen. Zorg ervoor dat je de delen die je niet wilt verven, afplakt met schilderstape. Zoals je ziet is er een klein beetje verf op de zwarte band gekomen. Gelukkig is dit er inmiddels af. En zorg altijd dat de ondergrond waarop je schildert vetvrij is.

Het resultaat maakt mij heel erg blij. Het zijn helemaal mijn kleuren. Dit is ook een toffe manier om tweedehands spullen je eigen te maken.

Welk object zou jij een make-over willen geven?

liefsloisje

1 Reactie
  • Marjoleine
    Geplaatst op 16:36h, 08 februari Beantwoorden

    Fraai hoor!! 😍😍

Geef een reactie