DIY: PAINTED MUGS - LoisLorinde.nl
31759
post-template-default,single,single-post,postid-31759,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: PAINTED MUGS

Mokken beschilderen en betekenen heb ik al meerdere keren gedaan. En dit keer was het nét weer een beetje anders.

Mijn Sharpie Servies uit 2014 en Kattenmokken uit 2016!

Dit keer heb ik de buitenbeentjes van mijn mokken verzameling een beetje kleur gegeven zodat ze beter bij elkaar passen. Ik gebruikte de universele verf van Royal Talens. Royal Talens heeft ook speciale verf voor porselein en glas.

Een van mijn oudste mokken is de beroemde snormok. Vanaf nu gaat de snor kleurrijk door het leven, met zowel een blauwe als een paarse kant.

Deze Harry Potter mok heb ik gekregen. Ook hier miste wat kleur, maar ik vond het zonde om over het Hogwarts logo te schilderen. De stipjes eromheen geven het nu een vrolijke touch!

De schattige kattenmok heb ik ook gekregen. Elke keer brengt deze mok een glimlach op mijn gezicht, en nu al helemaal. Waar de kitten eerst random met de pootjes in de lucht stond, is hij nu met blauwe stuiterballen aan het spelen. Extra schattig. En aan de andere kant heb ik een ‘kattensnuit’ geschilderd. Die precies over je eigen ‘mensensnuit’ heen valt als je drinkt. Haha!

En dat was mijn simpele mokken project van vandaag. Hopelijk geeft het wat inspiratie! Ideaal om je losse mokken meer eenheid te geven met kleur of te gebruiken als uniek handgemaakt cadeau. Zeker nu de feestdagen er aan komen. Want bereid je maar vast voor; de rest van de DIY’s dit jaar zijn kerstgerelateerd!

Heb jij gepersonaliseerde mokken in huis?

liefsloisje

 

2 Reactie's
 • Marjoleine
  Geplaatst op 10:53h, 06 november Beantwoorden

  🌈🌈 Superleuk en wat een prachtig geheel!!😍😍😍
  💜En wat mooi met je lila neusje bij die schitterende ogen!!!!🤩🤩

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:41h, 06 november Beantwoorden

   Dank je wel!! 🌈🌈

Geef een reactie