DIY: OWLY ANIMAL SHIRT - LoisLorinde.nl
17524
post-template-default,single,single-post,postid-17524,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: OWLY ANIMAL SHIRT

zalando8

Happy Friday DIYday! Samen met 6 andere bloggers doe ik mee aan de Zalando DIY challenge. Allemaal kregen we een pakket toegestuurd met daarin materiaal en een shirt. De blogger die het shirt op de meest originele en creatieve manier DIY’ed wint een Zalando tegoed van 200 euro. Zoals jullie weten ben ik dol op DIY’en dus ik besloot deze uitdaging aan te gaan. Benieuwd hoe ik tot dit resultaat ben gekomen?

zalando3

Wat heb je nodig?
– Shirt
– Ronde oorhangers
– Gekleurde stof
– Schaar
– Textiellijm
– Naald en draad

Het zwarte shirt dat ik ga DIY’en komt van Zalando. De oorbellen zijn van Primark, maar zulke ronde hangers zijn vrijwel overal te koop. En voor de gekleurde stof kocht ik een kinder T-shirt van de Action omdat katoen makkelijk is om mee te werken.

zalando4

Mijn idee was om een uil-gezichtje te maken op het shirt. Past helemaal bij de tijd van het jaar. Als eerste maak je de mooie ronde hangers los van de oorbellen. Dit kan je knippen of los buigen met een tangetje. Je ziet nu al dat het net oogjes lijken, zo grappig! Daarna knip je met een fijne schaar twee oortjes en een snavel uit je gekozen stof. Trek het shirt aan en bepaal de plek voor de ogen, oortjes en snavel. Nu moeten we het alleen nog op het shirt bevestigen. De ogen heb ik vastgenaaid met zwart draad, zo goed dat het bijna niet te zien is. En de oortjes en de snavel heb ik vastgelijmd met textiellijm.

zalando8

Ik zat er nog aan te denken om de oortjes en de snavel ook vast te naaien, toch was ik bang dat dat minder mooi zou worden. Ook heb ik het vrij simpel gehouden omdat ik het shirt zelf wil gaan dragen. Zo is het makkelijk te combineren, maar het blijft opvallend en origineel!

zalando7

Het was eigenlijk de bedoeling dat het een uil zou worden, maar je kan er ook een beetje een kat in zien. En misschien zie jij er nog wel een ander dier in. Daarom noem ik het een ‘owly’ animal shirt. Voor een extra spooky effect kan je de snavel/oortjes natuurlijk weglaten. Dat is al helemaal gaaf voor halloween!

zalando6

Laat mij weten als je ook een owly animal shirt hebt gemaakt! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Ook ideeën of verzoekjes zijn welkom. Vind ik leuk! :D

Zou jij dit shirt dragen?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

21 Reactie's
 • Pingback:DIY: OWLY ANIMAL SHIRT | Mode Blogs
  Geplaatst op 10:27h, 24 oktober Beantwoorden

  […] Happy Friday DIYday! Samen met 6 andere bloggers doe ik mee aan de Zalando DIY challenge. Allemaal kregen we een pakket toegestuurd met daarin materiaal en een shirt. De blogger die het shirt op de meest originele en creatieve manier DIY’ed wint een Zalando tegoed van 200 euro. Zoals jullie Lees verder […]

 • Denna
  Geplaatst op 10:34h, 24 oktober Beantwoorden

  Wat een leuk idee

 • chucky1012
  Geplaatst op 10:34h, 24 oktober Beantwoorden

  Zo een leuke DIY heb je gemaakt ;-)
  Ik hoop van harte dat jij wint!

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:53h, 24 oktober Beantwoorden

   Aah, dankjewel! Dat is lief! :D

 • Dinja
  Geplaatst op 10:45h, 24 oktober Beantwoorden

  Wat leuk bedacht!!
  Voor halloween zou je die ogen ook nog met glow-in-the-dark nagellak kunnen lakken :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:54h, 24 oktober Beantwoorden

   Dankjewel! Dat is inderdaad ook een erg leuk idee!

 • Isabella
  Geplaatst op 11:18h, 24 oktober Beantwoorden

  Heel erg leuk gedaan!:)

 • Joyce - Beamingbeautynl
  Geplaatst op 11:23h, 24 oktober Beantwoorden

  Wat leuk gedaan!

 • Manon
  Geplaatst op 11:24h, 24 oktober Beantwoorden

  Wat een leuk shirt

 • Kimberly
  Geplaatst op 11:27h, 24 oktober Beantwoorden

  Ik hoop echt dat je wint!! Ik vind je shirt echt ontzettend tof geworden :D

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:45h, 24 oktober Beantwoorden

   Dankjewel lieve Kimberly!

 • Angelique
  Geplaatst op 13:03h, 24 oktober Beantwoorden

  Leuk idee! Ik hou alleen niet zo van printjes op mijn shirts maar voor een kindje is dit natuurlijk ook een erg leuk idee

 • Ilse
  Geplaatst op 13:12h, 24 oktober Beantwoorden

  Hihi, geniaal! Ik zag op de foto’s eerst niet eens dat het oorbellen waren. =)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:44h, 24 oktober Beantwoorden

   Hihi, dat was de bedoeling. Bedankt voor het compliment! (:

 • jana
  Geplaatst op 15:43h, 24 oktober Beantwoorden

  Wat een leuk idee! :) x

 • Bertine
  Geplaatst op 19:14h, 24 oktober Beantwoorden

  Ik doe ook mee! Heb al een leuk idee in mijn hoofd, kijken of ik dat maandag uit kan voeren! Jouw idee is ook erg leuk, origineel met die oorbellen!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:44h, 24 oktober Beantwoorden

   Jaaa, ik zag het, leuk dat je ook meedoet. Ik ben heel benieuwd naar jouw DIY, succes alvast! En dankjewel! :)

 • Petra
  Geplaatst op 19:47h, 25 oktober Beantwoorden

  wat zijn je DIY’s toch iedere keer weer erg leuk…top!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:39h, 29 oktober Beantwoorden

   Aah, dankjewel voor het grote compliment! :D

 • Nicky
  Geplaatst op 21:18h, 27 oktober Beantwoorden

  Wat heb je dit leuk gedaan. Ik zou het wel dragen.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:39h, 29 oktober Beantwoorden

   Dat is heel erg leuk om te horen, dankjewel!

Geef een reactie