DIY: MOON SHELF - LoisLorinde.nl
31710
post-template-default,single,single-post,postid-31710,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: MOON SHELF

Hee hallo. Daar ben ik weer. Denk ik. :)

In maart kondigde ik een blogbreak aan omdat het niet zo goed ging met mijn gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Of het nu beter gaat? Niet echt. Maar ik heb weer de mentale energie gevonden om te bloggen. Voor een meer gedetailleerde uitleg van mijn gezondheid verwijs ik je naar mijn highlight op Instagram genaamd ‘ongezondheid’.

Maar goed, de DIY van vandaag is weer lekker simpel. Het is eigenlijk meer een kunstprojectje en geheel in eigen stijl uit te voeren. Ik kocht laatst dit staande rek van Action en het leek mij leuk om iets te doen met de ronde vorm.

Op een kartonnen doos heb ik de cirkel overgetrokken en uitgesneden met een stanleymes. Als je echt zeker bent van je zaak kan je bijvoorbeeld gaan voor (triplex) hout want dat blijft wat langer mooi. Vervolgens heb ik een abstracte versie van de maan erop geschilderd terwijl ik een foto van de maan ernaast hield. De maan zelf heb ik ‘ingekleurd’ met turquoise en witte acryl verf. De donkerdere stukken en kraters heb ik met paars geschilderd. Hier en daar heb ik nog wat witte stipjes aangebracht om het af te maken. Dit geeft wat meer diepte / optisch reliëf aan de maan schildering. Ondanks dat het een abstracte versie is wil ik toch dat het duidelijk de maan is.

En dat was het! Met een simpel plakbandje heb ik het erachter vastgemaakt en mijn maan kastje is af. Als je hem ophangt is het natuurlijk nóg meer een zwevende maan.

Schaamteloze mini fotoserie van mij en de maan.

Op de plankjes zie je allerlei van mijn mooie hebbedingetjes zoals een glazen doosje met edelstenen en een zelfgemaakte galaxy armband. Mijn kangoeroe kleibakje ken je misschien nog wel van deze DIY. (Jup, het moet een kangoeroe voorstellen. Dat verhaal kan je daar lezen.) En voor de oplettende kijker: ja, de maan is nét niet perfect rond. Het karton was net niet breed genoeg. Inmiddels heb ik het wel rond gemaakt, waardoor hij helaas ietsjes te klein is. Ik denk dat ik zeker nog een permantentere versie wil gaan maken!

Ben jij, net als ik, ook geobsedeerd door alles met de maan?

liefsloisje

 

8 Reactie's
 • B
  Geplaatst op 10:55h, 25 september Beantwoorden

  Heel erg mooi geworden!!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:59h, 27 september Beantwoorden

   <3!!

 • Wietske
  Geplaatst op 11:04h, 25 september Beantwoorden

  Fijn dat je terug bent! ❤️
  Ik zag je maan al op Instagram, héél leuk! Ook om te lezen hoe en wat :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 13:00h, 27 september Beantwoorden

   Dank je wel!! ❤️

 • Marjoleine
  Geplaatst op 15:54h, 27 september Beantwoorden

  Hartstikke gaaaf geworden!! 😍😍 Ook de eindfotografie met de blauwe en gouden objecten is prachtig!
  Fijn dat je weer meer energie hebt❣️😘

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 17:21h, 30 september Beantwoorden

   Dank je wel!! Blauw en goud blijft een ‘gouden’ combinatie, haha ❣️

 • Kelly
  Geplaatst op 16:36h, 28 september Beantwoorden

  Wat mega leuk bedacht zeg! :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 17:20h, 30 september Beantwoorden

   Dank je wel, Kelly!! :D

Geef een reactie