DIY: METAL COMPONENT NECKLACES - LoisLorinde.nl
19253
post-template-default,single,single-post,postid-19253,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: METAL COMPONENT NECKLACES

tools

Happy Friday DIYday! Een weekje geleden liet ik een aantal gekke DIY spulletjes zien die ik had gekocht bij een bouwwinkel. Eigenlijk zijn het gewoon metalen bouwonderdelen die ik er cool uit vond zien. Ik weet niet precies uit te leggen waar alles voor is, dus dat ga ik dan ook niet doen, haha. Ik heb er in ieder geval toffe originele kettingen mee gemaakt! Kijk je mee?

tools2

Wat heb je nodig?
– Bouwonderdeel naar keuze
– Ketting
– Ringetjes
– Tang

tools3

Het enige wat je hoeft te doen is de ketting vastmaken aan het onderdeel. Dit doe ik door middel van ringetjes en een rondbektang. Daarom koos ik ook voor onderdelen met gaten erin of die je kan gebruiken als kralen. Het is zo simpel!

tools4

Kwalianus speelt ook graag met bouwonderdelen.

Dit vind ik toch wel het leukste onderdeel dat ik gekocht heb. Het heeft een toffe geometrische vorm en is mooi lichtzilver van kleur. Hopelijk vinden jullie ‘m net zo tof, want ik maakte er nog eentje om weg te geven! Morgen kom de winactie online. :)

tools6

Maar ook erg leuk is dit gouden scharnier die ik gebruikte als bedel. Prachtige gouden kleur. Hahaha, bouwonderdelen kunnen zo mooi zijn! Maar misschien vind ik ‘m wel net iets te zwaar voor om mijn nek.

tools7

Als laatst gebruikte ik deze drie gouden onderdeeltjes als kralen. Het is sierlijk maar geeft de ketting toch een hele stoere uitstraling. Ook weer zo mooi helder goud van kleur. Ik houd er van!

tools8

tools9

Stuk voor stuk prachtige unieke sieraden met een stoere uitstraling. Mijn favoriet is toch wel de zilverkleurige ketting! Heb jij ook bouwonderdelen gebruikt voor sieraden? Laat het mij weten! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk! :D

Zou jij dit soort sieraden dragen?

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

17 Reactie's
 • Ingeborg
  Geplaatst op 07:26h, 16 januari Beantwoorden

  Het ziet er zo super leuk uit! Ik zou ze zeker dragen.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:37h, 16 januari Beantwoorden

   Dat is zo leuk om te horen! Dankjewel!

 • jana
  Geplaatst op 07:47h, 16 januari Beantwoorden

  Ik vind ze erg leuk gemaakt. Je moet er toch maar opkomen om ze te maken. Vooral die met ‘kraaltjes’ vind ik het leukst :)

 • chucky1012
  Geplaatst op 07:48h, 16 januari Beantwoorden

  Mooi en zo apart daar hou ik van ;-)
  Ik zou er ook oorbellen van maken en armbanden zodat je een setje hebt.

  Happy Friday Xoxo

 • Sophie
  Geplaatst op 09:05h, 16 januari Beantwoorden

  Wat ben je toch creatief! Ik vind die laatste heel erg leuk :D Lekker apart ^^

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:40h, 16 januari Beantwoorden

   Dankjewel! :D

 • BySilke
  Geplaatst op 09:13h, 16 januari Beantwoorden

  Hoe origineel! Je ideeën zijn altijd zo leuk :) En Kwalianus <3

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:40h, 16 januari Beantwoorden

   Aawh, dankjewel! Tof ook dat je Kwalianus leuk vind :D

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 10:15h, 16 januari Beantwoorden

  Wat mooi zeg!

 • Dagmar
  Geplaatst op 10:27h, 16 januari Beantwoorden

  Wauw wat een eyecatchers! Heel gaaf gedaan <3

 • Dina
  Geplaatst op 11:40h, 16 januari Beantwoorden

  Wat heb je dat ongelooflijk leuk gedaan!

 • Manon
  Geplaatst op 12:00h, 16 januari Beantwoorden

  Oh jij hebt echt van die gave ideeen altijd! dit is ook weer heel leuk bedacht.

 • eline
  Geplaatst op 21:20h, 16 januari Beantwoorden

  Serieus, hoe bedenk je dit elke week! Als ik half jouw creativiteit had was ik een gelukkig meisje <3 heel erg tof gedaan lieve Lois!

 • Silvana
  Geplaatst op 22:13h, 16 januari Beantwoorden

  Wat gaaf! Het ziet er ook nog eens super elegant uit. :)

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 23:14h, 16 januari Beantwoorden

  Echt superleuk gedaan weer Lois! Ziet er weer erg leuk uit!

 • Eva
  Geplaatst op 12:05h, 19 januari Beantwoorden

  Weeral zo’n creatief idee van je, supertof! :)

 • Bouchra
  Geplaatst op 10:50h, 20 januari Beantwoorden

  Heel gaaf gedaan!

Geef een reactie