► DIY: MAGICAL BEDROOM - LoisLorinde.nl
28263
post-template-default,single,single-post,postid-28263,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

► DIY: MAGICAL BEDROOM

Mijn slaapkamer was toe aan iets nieuws. Ik creëerde een magische en dromerige slaapkamer met een paar lampjes, een klamboe en glow-in-the-dark sterrenbeelden uit mijn webshop. Zo simpel kan het zijn.

Benodigdheden
⇢ Glow-in-the-dark sterrenbeelden (uit mijn webshop!)
⇢ Klamboe (IKEA)
⇢ Naald en draad
⇢ Plansteentjes (Action)
⇢ Alleslijm
⇢ Lichtgordijn (Waterfall lights op eBay)
⇢ Plakhaken

Stappen
1. Leg je klamboe languit op de grond.
2. Bepaal de plekken voor de glow-in-the-dark sterrenbeelden.
3. Maak ze vast aan de klamboe met naald en draad. Met een knoopje kan het al genoeg zijn.
4. Plak er glimmende steentjes op met alleslijm, voor een extra magisch en glinsterend effect.
5. Hang de klamboe op en maak eventueel aanpassingen waar je dat nodig vindt. Liggend weet je toch niet helemaal hoe het eruit komt te zien.
6. Maak het af met een mooi lichtgordijn! Omdat mijn muur niet geschikt is om in te boren, heb ik het lichtgordijn opgehangen met plakhaken.
7. Geniet van je magisch sprankelende slaapkamer!

Uit. Aan. Uit. Aan. Uit. Aan.. Ik kan echt uren naar dit GIFje kijken, haha. Tof dat één druk op de knop zo veel verschil maakt. De klamboe is nu meer voor de sier, omdat hij niet om mijn tweepersoonbed heen past. Misschien dat ik van de zomer hetzelfde doe met een grote klamboe die daadwerkelijk muggen tegenhoudt. Voor nu, ben ik ontzettend blij met mijn magische slaapplek!

Hoe versier jij je slaapkamer?

liefsloisje

3 Reactie's

Geef een reactie