DIY: LONG BED PILLOW - LoisLorinde.nl
20007
post-template-default,single,single-post,postid-20007,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: LONG BED PILLOW

kussens2

Happy Friday DIYday! Al een tijdje heb ik het plan om een lang dun kussen te maken voor mijn bed. Mijn bed kan namelijk niet helemaal tegen de muur aan en er valt steeds van alles achter. Gek werd ik ervan. Tot ik kleine langwerpige kussentjes kocht bij Primark. Door ze aan elkaar te naaien heb ik nu een lang kussen aan de zijkant van mijn bed. En het ziet er ook nog eens leuk uit!

kussen2

Wat heb je nodig?
→ Kussentjes naar keuze
→ Naald
→ Draad

kussen3

kussen4

Dit is misschien wel mijn simpelste DIY ooit. Toch wilde ik dit handige ideetje met jullie delen. Het enige wat je hoeft te doen is een rij kussentjes aan elkaar vastmaken met naald en draad. Je kan er ook voor kiezen om de kussentjes los te gebruiken, maar ik vind het wel zo handig dat ze aan elkaar vast zitten. Uiteindelijk had ik maar vier kussens nodig en kon ik de overige twee gebruiken voor het voeteneinde.

kussens3

kussens6

Daar liggen ze dan. Op een rijtje aan de zijkant van mijn bed. De kussentjes passen perfect bij mijn nieuwe dekbed overtrek dat ik ook kocht bij Primark. Én het belangrijkste: er kan nu niks meer achter mijn bed vallen! Laat mij weten als je ook een lang kussen voor je bed hebt gemaakt! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk! :D

Hoe ziet jouw dekbedovertrek eruit?


20 Reactie's
 • Laura
  Geplaatst op 06:30h, 17 april Beantwoorden

  Wat een leuk idee! Ik heb er ook wel eens last van dat er iets tussen valt, dus dit is een erg slimme oplossing. Primark heeft wel echt de leukste dekbedden!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:40h, 17 april Beantwoorden

   Ik ben ook heel blij dat ik er eindelijk wat aan gedaan heb. Zeker de moeite waard! Laat je het weten als je het ook geprobeerd hebt? :D

 • chucky1012
  Geplaatst op 07:12h, 17 april Beantwoorden

  Goed idee van je!
  Leuke DIY.

  Xoxo

 • Dinja
  Geplaatst op 08:48h, 17 april Beantwoorden

  Wat een handig idee!
  En het zijn leuke printjes van die kussens en je dekbed overtrek!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:41h, 17 april Beantwoorden

   Jaaa, ik ben echt dol op de geometrische printjes!

 • beautifulday4makup
  Geplaatst op 10:59h, 17 april Beantwoorden

  Dat is een supergoed idee zeg en zo simpel

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:41h, 17 april Beantwoorden

   Dank je wel! :D

 • Manon
  Geplaatst op 11:39h, 17 april Beantwoorden

  Wat een super leuk idee is dit!

 • Dina
  Geplaatst op 11:46h, 17 april Beantwoorden

  Wat een leuk printje!! <3 En weer een heel leuk idee ook!

 • Priscilla
  Geplaatst op 11:53h, 17 april Beantwoorden

  Superhandig zo’n lang kussen! Leuk dekbedovertrek ook!

 • Renate
  Geplaatst op 12:32h, 17 april Beantwoorden

  Wat een leuk dekbedovertrek. De kussentjes passen er perfect bij.

 • Denise
  Geplaatst op 14:12h, 17 april Beantwoorden

  Ah wat ziet dit er leuk uit <33

 • jana
  Geplaatst op 19:25h, 17 april Beantwoorden

  Handige tip en helemaal niet moeilijk! :D

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:42h, 17 april Beantwoorden

   Jaaa, dank je wel! :D

 • Marjolein
  Geplaatst op 20:21h, 17 april Beantwoorden

  Het staat inderdaad erg leuk :D Een handige en leuke oplossing voor het gedoe met dat er van alles achter valt. Ook fijn om er lekker tegenaan te zitten.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:42h, 17 april Beantwoorden

   Dank je wel, Marjolein! Het is inderdaad ook lekker zacht om tegenaan te zitten :D

 • julia
  Geplaatst op 07:18h, 18 april Beantwoorden

  Wow waarom heb ik hier nooit aan gedacht.. wat slim! Nu nog even niet al te dure kussentjes vinden :)

 • Eline
  Geplaatst op 15:32h, 18 april Beantwoorden

  Leuk idee!

 • Sabrina
  Geplaatst op 23:41h, 18 april Beantwoorden

  Haha inderdaad zo simpel maar zo slim! Superhandig dit, liefs Sabrina

 • Anneleen
  Geplaatst op 19:39h, 19 april Beantwoorden

  Oh wat een leuk idee! Ziet er heel knus uit! :)

Geef een reactie