DIY: LITTLE PAPER CHRISTMAS TREES - LoisLorinde.nl
18033
post-template-default,single,single-post,postid-18033,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: LITTLE PAPER CHRISTMAS TREES

orna

Vandaag de eerste DIY van de kerstweek! Mini decoratie kerstboompjes van papier. Hang ze in de grote kerstboom, aan je deur of aan de muur. En door de goede kleur te kiezen passen ze in bijna elk interieur. Benieuwd hoe ik ze gemaakt heb? Lees dan verder!

orna2

Wat heb je nodig?
– Papier naar keuze
– Naald en draad
– Schaar

orna3

orna4

Knip het papier in dunne strookjes. Vouw de stroken vervolgens doormidden, net als een indianen tipi. Hahaha. Door daarna de uiteinden op te rollen creëer je een mooie krul. Doe dit net zo vaak tot je er genoeg hebt voor een mooi kerstboompje. De bovenste stroken rol ik verder op, zodat je echt dat grootteverschil krijgt. Alles even groot maken kan ook, dan krijg je een ander soort krullende decoratie.

orna6

Heb je genoeg strookjes opgevouwen en opgerold? Pak dan je naald en draad erbij en rijg ze aan elkaar. Leg een knoopje in je draad en begin onderaan met rijgen. Dan kan je het draad straks ook gebruiken om de kerstboompjes op te hangen. In de grote kerstboom, aan je muur of aan je deur. De papieren boompjes zullen alles meteen een stuk feestelijker maken!

orna

Een kerstboompje van gewoon wit papier lijkt mij ook erg mooi en sierlijk, vooral op een gekleurd achtergrond. Laat mij weten als jij ook little paper christmas trees hebt gemaakt! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Mailen kan natuurlijk ook! Vind ik leuk! :D

Van welke kleur papier zou jij de kerstboompjes maken?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

16 Reactie's

Geef een reactie