DIY: LIJMPISTOOL ONDERZETTERS - LoisLorinde.nl
24179
post-template-default,single,single-post,postid-24179,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: LIJMPISTOOL ONDERZETTERS

diy-lijmpistool-onderzetters-8

Happy Friday DIYday! Eergisteren heb ik mij vermaakt met een lijmpistool. Ja. Ik maakte deze vrolijke en kleurrijke onderzetters van glitterlijm. Het was ontzettend grappig om een keer gedaan te hebben. Benieuwd hoe ik dat heb gedaan? Lees snel verder!

diy-onderzetters-lijmpistool-3

WAT HEB JE NODIG?

→ Lijmpistool
→ Glitterlijmsticks (Flying Tiger)
→ Bakpapier

diy-onderzetters-lijmpistool-4

Oké, het is ontzettend simpel: teken met je lijmpistool een lijmfiguur op het bakpapier.

diy-lijmpistool-onderzetters-10

Zodra het figuur afgekoeld is kan je hem zo van het bakpapier afhalen.

diy-lijmpistool-onderzetters-11

diy-onderzetters-lijmpistool-5

Na een beetje oefenen werd het resultaat steeds beter. Voor een mooier resultaat kan je een tekening onder het bakpapier leggen, zoals ik met deze diamand heb gedaan. Als je dan nog niet tevreden bent kan je het ook een beetje bijknippen. Voor makkelijke en originele onderzetters kan je ook een kijkje nemen bij Radbag.

diy-lijmpistool-onderzetters-8

diy-lijmpistool-onderzetters-7

Waarschijnlijk ga ik ze niet echt gebruiken. Maar ik kan je wel vertellen dat het ontzettend vermakelijk is om te doen! En ook erg leuk voor Valentijn: schrijf de naam van je geliefde met lijm!

Ook met lijm zitten spelen? Laat het mij weten! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Mailen kan natuurlijk ook!

Heb jij wel eens figuren gemaakt van lijm?

Liefs, Lois Lorinde

Follow

Wanna Share?

19 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:19h, 29 januari Beantwoorden

  Dat is een leuke DIY!

  Fijne dag Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:01h, 31 januari Beantwoorden

   Dank je wel!!

 • Saraya
  Geplaatst op 20:39h, 29 januari Beantwoorden

  Wat een leuke DIY!
  X

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:02h, 31 januari Beantwoorden

   Dank je wel Saraya!

 • Monique | WritingMonique
  Geplaatst op 09:43h, 30 januari Beantwoorden

  Wat een ongelooflijk unieke DIY! Supertof!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:07h, 31 januari Beantwoorden

   Awh, dank je wel Monique! Wat een groot compliment!

 • Dinja
  Geplaatst op 22:01h, 30 januari Beantwoorden

  Het ziet er zo leuk uit!
  Gelukkig heb ik ook nog glitterlijmsticks liggen :D

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:08h, 31 januari Beantwoorden

   Oeeh leuk, dat komt goed uit! Laat je mij het resultaat zien? :D

 • Mandy
  Geplaatst op 12:53h, 01 februari Beantwoorden

  Wat een origineel idee! Heel leuk gedaan!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:54h, 02 februari Beantwoorden

   Dank je wel Mandy!!

 • Pingback:Blogparade Valentijnsdag 2016: Hier zijn de deelnemers
  Geplaatst op 14:55h, 02 februari Beantwoorden

  […] toont op Loislorinde hoe je je creativiteit kan botvieren voor zelfgemaakte onderzetters met een simpel […]

 • Vincie
  Geplaatst op 21:58h, 20 februari Beantwoorden

  Wow, nu weet ik dat ik bakpapier nodig heb. Ik ben op het ‘domme’ idee gekomen om een telefoonhoesje te maken met een lijmpistool (geen idee waarom ik dat bedacht heb tho….) en ik heb eigenlijk geen idee hoe ik het wil gaan doen, maar ik weet nu in ieder geval dat bakpapier dé benodigdheid is. (ik dacht eerst aan plastic zakjes ofzo, geen idee eigenlijk).

  Ik ben echt fan van je blog sinds net. Even wat gescrolld en er zijn zo veel leuke DIYS! Ik ken verder ook serieus geen blogs waar ik echt vaak op kijk, maar ik vind de jouwe wel echt heel tof.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:49h, 20 februari Beantwoorden

   Bedankt voor je enthousiaste reactie, Vincie! Haha, bakpapier is inderdaad erg handig vanwege de hittebestendigheid. Het lijkt mij lastig om een passend telefoonhoesje te maken die volledig uit lijm bestaat, maar ik vind het idee wel heel gaaf. Misschien kan je een simpel doorzichtig hoesje gebruiken als basisvorm. Ik ben in ieder geval heel benieuwd naar het resultaat!
   En wat ontzettend leuk om te horen dat je mijn blog zo leuk vindt. Dank je wel! Hopelijk kan ik je blijven inspireren! :D

   Veel liefs,

   Lois

   • Vincie
    Geplaatst op 17:27h, 28 maart Beantwoorden

    Hele late reactie, maar ik heb het nog steeds niet uitgeprobeerd ivm heel veel drukte met school en huiswerk en toetsen enzo. Ik wilde het vandaag uit gaan proberen, maar ik ben gewoon lui :’) In mijn hoofd gaat het gewoon werken, ik zal wel een reactie plaatsen als het gelukt is haha. Ik wilde eerst ook met een basis-hoesje beginnen, maar ik ben gewoon te krenterig om geld uit te geven aan een hoesje aangezien mijn telefoon al bijna drie jaar oud is en continue uit valt :’) En ik wilde gewoon zelf wat proberen.

    (ik moet dus als ik een hoesje wil maken, eerst mijn bureau leegruimen. En opruimen, daar heb ik geen zin in. Oeps :”))

    • Lois Lorinde
     Geplaatst op 15:34h, 30 maart Beantwoorden

     Maakt niet uit, leuk dat je weer reageert! Ah, vervelend dat je het zo druk hebt met school. Maar dat is ook erg belangrijk. Gaat het goed met je toetsen?
     Haha, ik ben heel benieuwd! Ah, dan snap ik dat je geen geld uit wilt geven aan een nieuw hoesje. Maar aan de andere kant: is het dan wel alle tijd en moeite waard om een hele nieuwe te maken? Maar ik weet natuurlijk niet hoe erg je telefoon er aan toe is, haha. Ik vind het idee in ieder geval nog steeds ontzettend leuk!

     • Vincie
      Geplaatst op 19:28h, 03 april

      Ik heb het net uitgeprobeerd! (in plaats van huiswerk te maken, oeps, shame on me) De achterkant (met cameragat enzo) is pittig goed gelukt (alleen is het heel lelijk geel (action lijmpatronen, ugh), maar ik wilde zo’n klaphoesje maken met olifantjes, dus dan zie je het gelukkig niet). De zijkanten willen alleen niet lukken, m’n telefoon is helemaal vastgelijmd geweest maar hij blijft er helaas niet in zitten! Daar moet ik nog even wat op verzinnen (of het even een dagje laten rusten, want ik ben nu gewoon te onrustig en gefrustreerd omdat het niet lukte, het stanleymesje in m’n duim terecht kwam en de lijmpistoollijm op mijn hand kwam, echt heet).

      Nou ja, als ik deze telefoon niet meer heb (voorlopig nog wel, ik kan er echt geen afstand van nemen ook al kan ie bijna niks meer, ik ben er te gehecht aan), dan kan ik het ‘klaphoesje’ wat ik maak gewoon hergebruiken, alleen moet ik er dan een ander hoesje ofzo oplijmen. Maar dat is geen groot probleem denk ik :”)

     • Lois Lorinde
      Geplaatst op 21:01h, 10 april

      Haha, ik zie het nog niet helemaal voor me, maar het klinkt heel gaaf! Olifantjes zijn altijd een goed idee. Oh jee, doe maar voorzichtig! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

     • Vincie
      Geplaatst op 18:46h, 12 april

      Haha, m’n telefoon is gevallen en heeft het een soort van half overleefd, half niet (heel het scherm is gebarsten, maar dan ook echt alles, oeps) dus nu twijfel ik echt heel erg of dat ik verder ga aan dat hoesje, of dat ik dan gewoon spaar voor een nieuwe telefoon, en dan met een basic hoesje begin ipv met een lijmpistool hoesje, aangezien het wel helemaal geel is door de action lijmpatronen. Het idee was leuk, het is ook mogelijk, maar ik weet niet of ik er nu verder aan ga ivm met m’n telefoon die het niet lang meer vol gaat houden vrees ik :’)

      Deze thread is trouwens echt te lang, haha

     • Lois Lorinde
      Geplaatst op 14:42h, 13 april

      Hmm, misschien is gekleurde (glitter)lijm dan leuk? Het was ook best een lastig idee. Wie weet als je een nieuwe telefoon hebt!

Geef een reactie