DIY: LETTER JEWELRY - LoisLorinde.nl
20069
post-template-default,single,single-post,postid-20069,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: LETTER JEWELRY

letters

Happy Friday DIYday! In de On my way from eBay van januari liet ik zien dat ik plastic letterkraaltjes had gekocht. En nu, in april, had ik eindelijk een idee wat er mee wilde doen. Dat ik een sieraad wilde maken wist ik al, maar nog niet hoe. Uiteindelijk kwam ik uit een set van een ketting en een armband. En ik vind ze erg leuk geworden! Kijk je mee?

letters2

LETTER BRACELET

Wat heb je nodig?
→ Letterkralen (eBay)
→ Ketting
→ Ringetjes
→ Slotje
→ Tang

letters3

letters4

Meet hoe lang je de armband wilt hebben zodat het fijn om je pols zit. Rijg daarna je kralen er aan. Ik koos voor mijn eerste en tweede naam met een vrolijke kleurencombinatie. Maak daarna de ringetjes en het slotje vast aan de uiteinden zodat je de armband kan sluiten.

letters5

De letterkralen die ik bestelde op eBay zijn ook verkrijgbaar in zwart, wit, goud en zilver. Het effect van de gouden ketting met plastic kralen vind ik er leuker uit zien dan verwacht. Door de kleurtjes is het een vrolijke armband geworden die ik zeker nog vaak ga dragen deze zomer.

letters6

LETTER BOTTLE NECKLACE

Wat heb je nodig?
→ Letterkralen (eBay)
→ Flesje met kurk
→ IJzerdraad
→ Ketting
→ Ringetjes
→ Slotje
→ Tang

letters8

letters9

Het kleine flesje voor deze DIY kocht ik ooit in een hobbywinkel met andere kraaltjes erin. Prik een half ringetje of een stukje ijzerdraad in de kurk om er een hanger van te maken. Doe er je favoriete letterkralen in en sluit hem stevig met de kurk. Rijg de zelfgemaakte flesjes-hanger nu aan je ketting en sluit deze. En ook bij de ketting geldt weer: maak de lengte zo dat jij hem fijn vind.

letters10

Ook weer zo’n toffe opvallende ketting! Met de letters kan je ook een geheime boodschap vormen die je altijd met je mee draagt. Let er wel op dat het flesje wat zwaar kan zijn. Je kan de kurk vastlijmen om er zeker van te zijn dat het niet zomaar los gaat.

letters1

Door de gouden ketting zijn de sieraden een stuk draagbaarder dan de plastic varianten van vroeger. Laat mij weten als je ook je eigen sieraden met letterkralen hebt gemaakt! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk! :D

Wat vind jij van letterkralen?


10 Reactie's
 • Laura - It's Laux
  Geplaatst op 06:28h, 24 april Beantwoorden

  Wat een leuk idee zo! Lekker ‘s zomers door de leuke kleurtjes!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:15h, 24 april Beantwoorden

   Jaaa, ik ben er ook heel blij mee! Dank je wel!

 • chucky1012
  Geplaatst op 08:14h, 24 april Beantwoorden

  Wat schattig.
  Ik ken het nog van vroeger ;-)

 • Ingeborg
  Geplaatst op 08:40h, 24 april Beantwoorden

  Jaaa, ik zag gister je armbandje al! Super leuk vind ik hem, maar de ketting is ook echt geweldig! (& kijk ik reageer! hihi) Vond het super gezellig gister <3

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:15h, 24 april Beantwoorden

   Hahaha, ja je reageert! Dank je wel! <3 En ik vond het ook super gezellig!

 • alexa
  Geplaatst op 10:38h, 24 april Beantwoorden

  schattig net als vroeger ik vind hem heel lief!

 • Anneleen
  Geplaatst op 13:01h, 24 april Beantwoorden

  Oh wat een schattige DIY!

 • Manon
  Geplaatst op 13:07h, 24 april Beantwoorden

  Dat ziet er leuk uit!

 • Dinja
  Geplaatst op 19:11h, 24 april Beantwoorden

  Ik vind vooral de ketting het leukste! Hm moet ik dan toch maar eens weer gaan knutselen (:

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:13h, 24 april Beantwoorden

   Awh, dank je wel! Veel knutselplezier alvast! :D

Geef een reactie