DIY: KROONKURK LIJSTJES - LoisLorinde.nl
16843
post-template-default,single,single-post,postid-16843,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

DIY: KROONKURK LIJSTJES

kroon

Happy Friday DIYday! De paperclips, wasknijpers, kurken, blikclipjes, knopen.. we hebben ze allemaal al gehad bij meerdere DIY projectjes. De kroonkurk is sinds vandaag helemaal nieuw in het rijtje! Benieuwd hoe ik deze schattige kleine kroonkurk fotolijstjes heb gemaakt? Lees dan verder!
kroon2

Wat heb je nodig?
– Kroonkurken
– Kleine foto’s
– Potlood
– Schaar

kroon3

kroon4

kroon5

kroon6

De foto heb ik verkleint op mijn computer en uitgeprint. De oplettende kijkers herkennen de fotocollage vast van de Moodiez agenda die ik had gepimpt. Teken met een potlood cirkels om de kroonkurk op het stukje foto dat je wilt hebben. Knip de cirkels uit. Doe de uitgeknipte cirkels in de kroonkurk en je bent eigenlijk al klaar! Je kan ze vast lijmen, maar als je het goed doet blijven ze gewoon zitten.

kroon7

Met deze schattige fotolijstjes kan je nu van alles doen. Plak ze aan de muur, gebruik ze als sieradenhaakjes, maak er ladeknoppen van… Je kan het zo gek niet bedenken!

kroon8

Ze zijn zo cute geworden! Laat mij weten als je ook kroonkurk lijstjes hebt gemaakt! Gebruik de hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Ook ideeën of verzoekjes zijn welkom. Vind ik heel leuk! :D

Waar zou jij ze opplakken?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

6 Reactie's

Geef een reactie