DIY: KETTING OMTOVEREN - LoisLorinde.nl
24183
post-template-default,single,single-post,postid-24183,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: KETTING OMTOVEREN

diy-ketting-omtoveren-8

Happy Friday DIYday! Een klein maandje geleden maakte ik al een prachtige ketting van twee paar oorhangers van H&M. Nu heb ik een H&M ketting omgetoverd tot een prachtig nieuw exemplaar! Klik verder en bekijk hoe ik te werk ben gegaan. Oh, en binnenkort geef ik een groot DIY pakket weg!

diy-ketting-omtoveren-2

WAT HEB JE NODIG?

→ Oude ketting
→ Ringetjes
→ Bedels
→ Tang

diy-ketting-omtoveren-4

diy-ketting-omtoveren-5

diy-ketting-omtoveren-6

Tussen mijn DIY spullen had ik nog een aantal onderdelen van oude sieraden liggen. Deze onderdelen heb ik gebruikt om de H&M ketting die ik kocht in Duitsland om te toveren tot een geheel nieuw exemplaar. Zo gebruikte ik een oude ketting van eBay en een armbandje van HEMA voor deze onderdelen.

diy-ketting-omtoveren-3

diy-ketting-omtoveren-7

diy-ketting-omtoveren-10

Door alle losse onderdelen en bedels met elkaar te verbinden kwam ik tot dit resultaat. Het verbinden doe ik met een heleboel ringetjes en mijn favoriete rondbektang van Flying Tiger. Zoals je ziet heeft de ketting goud én rosegoud (en een Kwalianus). Toch vind ik dit niet storend omdat het mooi in balans is. Voor wat meer kleur heb ik met nagellak de puntjes van een onderdeel kobaltblauw gemaakt.

diy-ketting-aan2

En op je hoofd ziet het er ook erg leuk uit. Hahaha.

diy-ketting-aan

diy-ketting-aan3

Het is een ontzettend gave statement necklace geworden. Het liefst draag ik ‘m op een hoog shirt zoals op deze foto’s. Zo valt de ketting extra veel op en krijg ik geen last van mijn overgevoelige huid.

diy-ketting-omtoveren-9

Heb jij ook je oude sieraden omgetoverd? Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. En wie weet deel ik het in een blogpost binnenkort!

Ben jij zelf ook graag creatief bezig? Houd mijn blog dan goed in de gaten want binnenkort verloot ik een groot DIY pakket met mijn favoriete tools en materialen!

Liefs, Lois Lorinde

Follow

Wanna Share?

7 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 12:01h, 05 februari Beantwoorden

  Dat is mooi ;-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:10h, 05 februari Beantwoorden

   Dank je! :D

 • Jamey
  Geplaatst op 13:50h, 05 februari Beantwoorden

  Wat gaaf gedaan zeg! Hoe kom je er op!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:52h, 07 februari Beantwoorden

   Awh, dank je wel Jamey! Vooral heel veel proberen tot ik tevreden was!

 • Manon
  Geplaatst op 14:55h, 05 februari Beantwoorden

  leuk zeg!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:52h, 07 februari Beantwoorden

   Dank je wel Manon!

 • Linda
  Geplaatst op 09:59h, 09 februari Beantwoorden

  Wow, dit is echt een hele moie ketting geworden.

Geef een reactie