DIY: HUGE SNOWFLAKES - LoisLorinde.nl
29113
post-template-default,single,single-post,postid-29113,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: HUGE SNOWFLAKES

Ja, weer iets uit verhouding. De reuze sneeuwvlokken. Ze zijn gemaakt van ijslolliestokjes en zorgen (ook ná kerst) voor een gezellige winterse sfeer in huis.

Benodigdheden
⇢ IJslolliestokjes
⇢ Alleslijm/houtlijm
⇢ Spuitverf

Het zakje met ‘craftsticks’ kocht ik bij de Action. Als je veel ijsjes eet kan je die stokjes ook opsparen om te recyclen. Voor één reuze sneeuwvlok heb je 36 stokjes nodig. Begin vanuit het midden door zes stokjes aan elkaar te plakken zoals op de foto. Plak aan elk uiteinde weer twee stokjes, totdat je zes ruiten hebt gecreëerd. Plak als laatst aan elke punt weer drie stokjes tot je sneeuwvlok af is. Laat de lijm minstens een dag drogen voor je ze een kleur geeft met spuitverf. Ik koos voor glanzend zilver.

Maak er zoveel als je wilt! Inmiddels heb ik ze voor mijn raam neergezet en dat ziet er heel leuk uit alsof er ijskristallen op mijn raam zitten. Ga je liever voor kleine sneeuwvlokjes? Bekijk dan deze DIY sneeuwvlokken van mini wasknijpertjes van drie jaar geleden. Ook nog steeds een van mijn favoriete kerst DIY’s.

Wat voor winter/kerst versiering heb jij in huis?

liefsloisje

4 Reactie's

Geef een reactie