DIY: HUGE CHRISTMAS WREATH - LoisLorinde.nl
29123
post-template-default,single,single-post,postid-29123,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: HUGE CHRISTMAS WREATH

Na de huge ornaments en de huge snowflakes is het tijd voor een huge christmas wreath. Waarom een kleine kerstkrans maken als het ook groter kan?

Benodigdheden
⇢ Klamboe ring
⇢ Nepplant

De klamboe ring had ik nog liggen van een oude IKEA klamboe die stuk is gegaan. De nep Ginko die ik gebruik is ook van IKEA. Niet de eerste plant waar je aan denkt bij kerst, maar daarom is het ook na kerst nog leuk om te gebruiken. In deze kunstplant zit ijzerdraad dus je buigt het zo om de klamboe ring heen. Zo simpel is het. Als je echte planten wilt gebruiken zul je touw, lint of ijzerdraad nodig hebben om het vast te maken om de ring.

Herken je rendier van hout nog? Ik zet ‘m nog steeds elke kerst neer. Blijft een super leuke en schattige decoratie.

Ja, ook hier kan ik weer geen serieuze foto’s maken. En als ik serieus probeer te doen ontstaat er een neppe lach.“Hahaha, christmas wreath you’re so funny.”

Omdat de krans verder niet heel kerstig is kan je het eigenlijk het hele jaar door gebruiken. Aan jou de keus. Je kan er ook kerstballen, lampjes en slingers aan hangen voor een extra feestelijke sfeer.

Heb jij een kerstkrans in huis?

liefsloisje

4 Reactie's
 • kelly
  Geplaatst op 08:41h, 14 december Beantwoorden

  Leuk gedaan! :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:00h, 17 december Beantwoorden

   Dank je Kelly! :D

 • Jessica J.
  Geplaatst op 10:35h, 15 december Beantwoorden

  Zo simpel – en toch zo tof! Ik had er echt nog nooit aan gedacht zoiets zelf te maken. We hebben allemaal nog zo veel “nutteloze” spullen liggen, dus waarom ook niet?! :-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:02h, 17 december Beantwoorden

   Dank je wel!! Precies, het is heel makkelijk en zo gebruikte ik twee dingen die ik al een tijdje rond had liggen. Ben benieuwd naar het resultaat als je het ook gaat doen :)

Geef een reactie