DIY: HOLOGRAPHIC CABLE WRAPS - LoisLorinde.nl
29101
post-template-default,single,single-post,postid-29101,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: HOLOGRAPHIC CABLE WRAPS

In november plaatste ik weer eens een On my way from eBay. Toen bestelde ik het holografische nepleer en ik heb er eindelijk wat mee gemaakt. De cable wraps zijn ideaal om te voorkomen dat al je electronica snoertjes in de knoop raken.

Benodigdheden
⇢ (Holografisch) nepleer
⇢ Drukknopen + druktang
⇢ Rondbektang
⇢ Schaar

Stappen
1. Knip het nepleer in een lange rechthoek. Die van mij zijn ongeveer 3 bij 10 centimeter. Het hangt van de grote van je snoer af wat een fijn formaat is.
2. Knijp met de druktang de drukknopen aan beide uiteinden. Minimaal een halve centimeter van de rand met de drukkant aan de binnenkant van het nepleer.
3. Druk de knopen nog steviger aan met een rondbektang. (De druktang die bij mijn drukknopen zat is net niet krachtig genoeg)
4. Klaar voor gebruik!

Van alle snoer-organizers die ik heb geprobeerd vind ik dit tot nu toe de fijnste. Een ideale manier om mijn oordopjes mee te kunnen nemen in mijn tas. Met het juiste formaat gaat je snoertje nergens heen tot je zelf de drukknoop losmaakt. De prachtige holografische glans maakt het helemaal af.

Hoe zorg jij er voor dat je snoeren niet in de knoop raken?

liefsloisje

4 Reactie's
 • Jessica J.
  Geplaatst op 17:42h, 18 januari Beantwoorden

  Zo simpel, maar zo goed gevonden! Het holografische materiaal maakt het nog net dat ietsje leuker. :-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:24h, 23 januari Beantwoorden

   Dank je wel! :D

 • Evelien
  Geplaatst op 15:39h, 22 januari Beantwoorden

  Zo simpel gedaan en toch zo leuk! Ik heb zelf AirPods, dus gelukkig geen ellende meer met het snoertje wat in de knoop zit.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:24h, 23 januari Beantwoorden

   Dank je! Ah, dat scheelt haha. Ik gebruik ze ook voor andere snoertjes.

Geef een reactie