DIY: HEDGEHOG PIN CUSHION - LoisLorinde.nl
27461
post-template-default,single,single-post,postid-27461,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: HEDGEHOG PIN CUSHION

Happy Fri.. Saturday DIYday! Een tijdje geleden zag ik een egel speldenkussen te koop voor 15 euro. Voor die prijs kan je er 100 zelf maken! Dus dat deed ik. Oké, eentje dan. Niet perfect, maar wel ontzettend schattig. Benieuwd hoe ik dit egeltje heb gemaakt? Klik dan verder!

diy-hedgehog-2

diy-pin-hedgehog-2

diy-pin-hedgehog-3

diy-pin-hedgehog-4
[amd-zlrecipe-recipe:18]

diy-pin-hedgehog-5

diy-pin-hedgehog-7

diy-pin-hedgehog-6

diy-pin-hedgehog-1

Wat een schatje! Achteraf gezien had ik de kreukels beter weg kunnen werken. Eerst was ik van plan om het aan elkaar te naaien, maar vastzetten met steeknaalden ging toch veel makkelijker. De gekleurde vilt vellen kocht ik trouwens bij HEMA. Ook een egel speldenkussentje gemaakt? Gebruik hashtag #LoisDIY of tag mij in je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk!

Gebruik jij een speldenkussen?

liefsloisje

2 Reactie's
 • Romy
  Geplaatst op 12:25h, 26 november Beantwoorden

  Wauw, wat een ontzettend leuk idee! De egel is zo schattig geworden!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:45h, 27 november Beantwoorden

   Awh, dank je wel Romy! <3

Geef een reactie