DIY: GOLD TRIANGLE NECKLACE - LoisLorinde.nl
19430
post-template-default,single,single-post,postid-19430,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: GOLD TRIANGLE NECKLACE

gold4

Happy Fri.. Oh, wacht, het is helemaal geen vrijdag! Vandaag een simpel extra DIY’tje die ik graag met jullie wilde delen. Een goudkleurige collar necklace met geometrische hangers er aan. Het effect is erg gaaf en nét wat specialer dan een normale ketting! Al benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

gold2

gold3

Wat heb je nodig?
→ Een ‘choker/collar’ ketting
→ Hangers/bedels
→ Ketting
→ Ringetjes
→ Tang

De collar necklace bestelde ik hier op eBay voor iets meer dan één euro. Deze bredere ketting of juist deze dunne ketting zijn ook erg geschikt. Belangrijk is dat de uiteinden gaatjes hebben zodat je de ketting er aan kan bevestigen. En dat is ook gelijk de eerste stap.

gold4

gold5

Kwalianus in de driehoek-hanger zwaait naar je.

Nadat je de lengte van de ketting hebt bepaalt kan je de bedels/hangers vast maken aan de uiteinden. Dit doe ik, zoals altijd, weer met de rondbektang. Ik koos voor deze twee driehoek-vormige hangers van een oude ketting. Maar je kan natuurlijk elke hanger kiezen die je wilt!

spool3

spool2

De collar ketting zelf zie je niet goed omdat je hem eigenlijk ‘verkeerd om’ draagt. Maar het effect dat de twee stukkem kettingen met hangers geven vind ik erg gaaf! Dat is even wat anders dan gewoon in het midden. Laat mij weten als je ook zo’n soort ketting hebt gemaakt! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Mailen kan natuurlijk ook. Vind ik leuk! :D

Wat vind jij van deze ketting?


9 Reactie's

Geef een reactie