DIY: GLITTER PHONE CASES - LoisLorinde.nl
17262
post-template-default,single,single-post,postid-17262,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: GLITTER PHONE CASES

hoesjess2

*Woehoeee, een extra DIY op deze zondag ochtend! En het gaat weer eens over telefoonhoesjes.. Inmiddels bestaat mijn stash uit 28 hoesjes. Wow. Binnenkort zal ik weer eens een update plaatsen, haha. Drie simpele telefoonhoesjes heb ik omgetoverd tot glitterende exemplaren. Kijk je mee?!

hoesjess5

Wat heb je nodig?
– Een telefoonhoesje
– Nagellak naar keuze
– Remover voor eventuele foutjes
– Washi tape en/of sponsje

Laten we beginnen met het gestreepte hoesje. Deze is het makkelijkst. Pak je washitape erbij en plak deze op je hoesje in rechte lijnen. Je nagellak breng je nu aan op de plekken waar geen tape zit. Ik gebruik hier Harp On It van Color Club, een prachtige holografische lak. Laat het kort drogen en haal dan de tape er af. Als de nagellak al helemaal hard is heb je de kans dat de tape de strepen juist beschadigd.

hoesjess4

Het tweede hoesje is op dezelfde manier gepimpt als het gestreepte hoesje. Met de tape heb ik een driehoek gemaakt en deze ingekleurd met nagellak. Hiervoor heb ik een Sand Style lak van P2 gebruikt in de kleur Seductive. Het zand effect geeft de driehoekjes een heel tof textuurtje.

hoesjess6

Dit laatste hoesje was het meeste werk om te maken, maar ook zeker niet moeilijk. Breng steeds een beetje nagellak aan op een make-up sponsje en dep dit op je telefoonhoes. Gebruik bijvoorbeeld paars, blauw en zilver. Hierdoor krijg je een gaaf galaxy effect. Hoe meer laagjes nagellak je aanbrengt, hoe meer diepte je gaat zien. Erg mooi.

hoesjess3

Echt voor elke smartphone is er wel een hoes die je goed kan pimpen. Ook de Ascend G6 4G covers zijn geschikt. En dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen bij de telefoonhoesjes. Versier bijvoorbeeld je Samsung Galaxy Tab S 10.5 hoes of je LG L3 accessoires! Ik gebruik nagellak echt voor het pimpen van álles. Je kan niet gek genoeg bedenken.

hoesjess

Laat mij weten als je ook glitter/nagellak telefoonhoesjes hebt gemaakt! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Ook ideeën of verzoekjes zijn welkom. Dat zou ik heel erg leuk vinden! :D

Heb jij wel eens je telefoonhoesje versierd met nagellak?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

9 Reactie's
 • Michaela
  Geplaatst op 12:54h, 21 september Beantwoorden

  De laatste vind ik het leukst, super mooi gedaan!

 • Eva
  Geplaatst op 13:08h, 21 september Beantwoorden

  Wow, superleuk gedaan! Ik ga ook eens op zoek naar een hoesje voor mijn gsm :D

 • Kelly
  Geplaatst op 13:24h, 21 september Beantwoorden

  Leuk gedaan!

 • Maaike
  Geplaatst op 13:30h, 21 september Beantwoorden

  Ah wat gaaf! Ik heb dit nog nooit gedaan, maar dat ga ik zeker doen. Aan het begin van je post dacht; hmmm, dit gaan mijn trillende handjes nooit mooi aan kunnen brengen, maar met tape kan het natuurlijk bijna niet fout gaan! Ze zien er heel erg gaaf uit, de galaxy is m’n favoriet! :D

 • Isabella
  Geplaatst op 13:51h, 21 september Beantwoorden

  Heel gaaf gedaan! Dit wil ik ook wel proberen:)

 • chucky1012
  Geplaatst op 14:03h, 21 september Beantwoorden

  Dat ziet er zo leuk uit ;-)

 • Manon
  Geplaatst op 15:46h, 21 september Beantwoorden

  Super leuk die laatste zou ik zo willen hebben, heel tof :)

 • jana
  Geplaatst op 19:44h, 21 september Beantwoorden

  Heel tof gedaan vooral die laatste :D x

 • Miss Happinez
  Geplaatst op 21:59h, 21 september Beantwoorden

  Leuk gedaan! Vind vooral het eerste en derde hoesje leuk.

Geef een reactie