DIY: GEOMETRIC BEADED NECKLACE - LoisLorinde.nl
18028
post-template-default,single,single-post,postid-18028,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

DIY: GEOMETRIC BEADED NECKLACE

wood

Happy Friday DIYDay! Weten jullie nog dat ik deze houten kralen bestelde op eBay? Ze waren wat groter dan verwacht, maar dat paste wel goed bij de DIY die ik in mijn hoofd had. Een lange ketting met drie grote geometrische kralen met vrolijke kleurtjes. Het is – zoals jullie van mij gewend zijn – weer een simpel projectje waar je niet te veel tijd voor nodig hebt. Oh, en het is ook erg leuk voor kerst!

wood2

Wat heb je nodig?
– Houten kralen
– Nagellak
– Ketting

wood3

De houten kralen hebben vlakjes die je kan inkleuren met nagellak, dit zorgt voor een extra geometrisch effect. Je kan natuurlijk ook hout- of acrylverf gebruiken, maar persoonlijk vind ik nagellak juist een mooie finish hebben. Holografische lakken zijn ook zo tof om te gebruiken.

wood4

Het was even oefenen om het netjes te doen. Maar als je je nagels mooi kan lakken moet je dit ook wel kunnen, haha. Je kan ook kerstkleurtjes gebruiken en er een mooie hanger van maken voor in de kerstboom. Of geef het weg als een persoonlijk en uniek cadeautje.

wood5

Laat vervolgens de kralen goed drogen. Het zou zonde zijn als de glimmende nagellak laag beschadigd, dus heb geduld. Als het goed droog is kan je de kralen gaan rijgen aan de ketting. En daarna de ketting op de lengte maken die jij wilt.

wood

Kwalianus heeft zichzelf verstopt in de kraal.

Vergeet mij niet te laten weten als je ook met geometrische kralen bezig bent geweest! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk! :D

Wat vind jij van grote kralen aan kettingen?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

7 Reactie's

Geef een reactie