DIY: GEOMETRIC DECORATIONS - LoisLorinde.nl
19094
post-template-default,single,single-post,postid-19094,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: GEOMETRIC DECORATIONS

rietjes

Happy Friday DIYday! Via Pinterest kwam ik op deze site terecht. Geometrische decoratieve figuren maken met rietjes. Het is zo simpel! Maar je hebt wel een beetje geduld nodig. Benieuwd hoe jij zelf deze geometrische decoraties kan maken? Lees dan snel verder!

rietjes2

Wat heb je nodig?
– Rietjes
– Schaar
– (Nylon)draad

Je kan kiezen voor rietjes die al de gewenste kleur hebben of je kan geometrische vorm later nog verven met een spuitbus. Met de kwast kan ook, maar dat is wat lastiger met alle hoekjes en kantjes. Ik had nog rietjes in felle kleuren en dat vond ik eigenlijk wel erg tof.

rietjes3

Knip de rietjes in stukjes. Of houd ze heel voor een extra groot resultaat. Door verschillende groottes rietstukjes te gebruiken krijg je ook weer een heel andere vorm. Denk aan de vorm die je wilt hebben en begin gewoon met rijgen. Nylondraad is doorzichtig. Hiermee kan je de rietstukjes goed verbinden zonder het te zien, en ophangen zodat het lijkt alsof ze zweven.

rietjes4

Door steeds meer punten met elkaar te verbinden krijg je uiteindelijk een driedimensionale vorm. Zorg er wel voor dat je het draad goed strak trekt, anders kan je mooie vorm gaan inzakken. Bij deze geometrische vorm deed ik eigenlijk maar wat. Een random vorm. Je kan elke geometrische vorm maken die jij wilt. Hoe leuk is dat!

rietjes5

rietjes6

Piramides, kubussen of de mooiste diamanten. Alles kan. Bijvoorbeeld deze geometrische harten of probeer deze vorm maar eens na te maken. Laat het mij weten als je ook geometrische decoraties hebt gemaakt! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk! :D

Welke vorm zou jij maken?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

13 Reactie's

Geef een reactie