DIY: GEMSTONE NECKLACES - LoisLorinde.nl
20866
post-template-default,single,single-post,postid-20866,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: GEMSTONE NECKLACES

boho

Happy Friday DIYday! Dit is een soort vervolg op de wax koord DIY van een maandje geleden. Ik maakte twee gemstone necklaces met wax koord en bedels van eBay en PrettyPretty. De twee beste webshops als het gaat om goedkoop en mooi materiaal. En het is weer zo simpel als altijd! Kijk je mee?

boho

TURQUOISE NECKLACE

Wat heb je nodig?
→ Wax koord
→ Stenen hanger
→ Kralen

boho2

boho3

Ook hier gebruik ik weer de turquoise kralen die ik om de ketting rijg aan beide kanten. In het midden doe ik de stenen hanger van eBay. Het is nét niet dezelfde kleur, maar dat vind ik in dit geval niet storend. Ook omdat ik hier goud en zilver combineer. Echt een hele vrolijke zomerse ketting!

boho4

GOLD/BROWN NECKLACE

Wat heb je nodig?
→ Wax koord
→ Stenen hanger
Bohemian hanger

boho5

boho6

Voor deze ketting gebruik ik dezelfde bohemian hanger als bij de DIY dromenvanger van vorige week. Ik maak aan beide kanten een knoopje in het koord zodat de hangers op hun plek blijven. Ook hier weer de stenen hanger in het midden. De diepblauwe steen van eBay vind ik echt prachtig!

boho

Twee prachtige kettingen die ik met veel plezier draag. En toch weer anders dan mijn andere kettingen. Laat mij weten als je ook gemstone necklaces hebt gemaakt! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk! :D

Wat vind jij van de stenen hangers die je nu overal ziet?

Follow

6 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:26h, 24 juli Beantwoorden

  Prachtig zeg!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 17:38h, 26 juli Beantwoorden

   Dank je wel! <3

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 09:02h, 24 juli Beantwoorden

  Mijn favoriet is deze met turquoise, maar ik vind het dan ook een prachtige kleur

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 17:39h, 26 juli Beantwoorden

   Ah wat leuk! Ik vind het ook echt een prachtige kleur!

 • Manon
  Geplaatst op 16:02h, 24 juli Beantwoorden

  wat zijn ze leuk zeg!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 17:39h, 26 juli Beantwoorden

   Dankjewel Manon! :D

Geef een reactie