DIY: GALAXY LIGHT CANVAS - LoisLorinde.nl
17260
post-template-default,single,single-post,postid-17260,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: GALAXY LIGHT CANVAS

galaxy11

Happy day after Friday DIYday! En ik kan je vertellen dat er nog veel meer leuke DIY’s aankomen, zoals een gave decoratie pompoen, glitter telefoonhoesjes en ongelooflijk originele armbanden. Maar vandaag laat ik jullie wat heel anders zien. Namelijk een galaxy canvas met lampjes er in! Benieuwd hoe ik deze schitterende wanddecoratie heb gemaakt? Lees dan verder!

galaxy5

Wat heb je nodig?
– Een canvas met foto van de ruimte
– Stanley mesje
– Naald
– Feestlichtjes

Eventueel:
– Ducktape
– Lijm
– Witte nagellak

Mijn canvas heb ik van Pixum mogen bestellend voor deze DIY. Echt ontzettend leuk! De galaxy foto heb ik gewoon gegoogled. De feestlichtjes bestelde ik op eBay door te zoeken naar ‘christmas lights’.

galaxy6

galaxy7

Op de plekken waar grote sterren zitten in de foto prik ik met een naald. Zodat ik straks aan de achterkant kan zien waar ik moet snijden. Met het stanley mesje snij ik daar dan kleine kruisjes. Beter te klein dan te groot, want je wilt dat de lampjes goed blijven zitten. Gebruik hiervoor een snijplank als ondergrond.

galaxy8

galaxy9

Misschien is het mooier om een rondje te snijden. Maar ik heb het idee dat dit wat steviger is. Om het nog steviger te maken heb ik alle lampjes vast gemaakt met een beetje secondelijm. En omdat de lampjes best opvallen in het schilderij heb ik er een laagje witte nagellak overheen gedaan. Voor de felheid van het licht maakte dit gelukkig verder niks uit.

galaxy11

galaxy10

En klaar is je lichtgevende galaxy canvas! Een ontzettend originele en opvallende wanddecoratie. De eerste foto is gemaakt in daglicht en de tweede in het donker. Op beide foto’s zijn de lichtjes aan. Maar in het donker zorgt het voor een mooie romantische sfeer. I love it so much!

galaxy1

Laat mij weten als je ook galaxy light canvas hebt gemaakt! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Ook ideeën of verzoekjes zijn welkom. Vind ik leuk! :D

Wat vind jij van spullen met galaxy print?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

8 Reactie's

Geef een reactie