DIY: FUNNY LOLLIPOPS - LoisLorinde.nl
22219
post-template-default,single,single-post,postid-22219,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: FUNNY LOLLIPOPS

lollie5

Happy Friday DIYday! Volgende week is het al weer pakjesavond en kerst komt ook steeds dichterbij. Weet je niet zo goed wat je moet geven? Dan zijn deze zelfgemaakte funny lollipops misschien wat voor jou! Het is een super super super simpel DIY ideetje om iemand aan het lachen te maken. Én helemaal perfect voor grappige Instagram foto’s. Lees snel verder!

lollie

lollie2

Wat heb je nodig?
→ Lollies
→ (Gekleurd) papier
→ Tekenmateriaal
→ Schaar

Bedenk eerst wat voor soort funny lollipop je gaat maken. Je kan verschillende soorten snorren, baarden en monden maken. Maar het is ook mogelijk om je lollie om te toveren tot een rokers pijp, cupcake, pizzapunt of iets anders eetbaars. Alles wat je maar bij een mond kan bedenken.

lollie3

lollie4

Vervolgens teken je het figuur dat je wilt hebben op papier en knipt deze uit met een schaar. Vind je tekenen echt heel moeilijk? Dan kan je altijd nog grappige figuren printen via de computer. Maak vervolgens een gaatje in het papieren figuurtje en prik je lollie erdoorheen.

lollipop3

lollipop

lollipop2

Een super simpel en vrolijk cadeautje om te geven. En alles is mogelijk! Van snorren en monden tot cupcakes en pizzapunten. Laat mij weten als je ook funny lollipops hebt gemaakt! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Dat zou ik heel tof vinden! :D

Wat voor funny lollipop zou jij maken?


Follow

8 Reactie's

Geef een reactie