DIY: FAIRY LIGHTS CUBE - LoisLorinde.nl
21691
post-template-default,single,single-post,postid-21691,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: FAIRY LIGHTS CUBE

cube

Happy Friday DIYday! In het artikel met de toffe Radbag cadeaus vertelde ik dat de koperen lichtjesketting perfect is voor feestelijke DIY’s. En vandaag is het zover. De kleine lampjes worden ook wel fairy lights genoemd en ik maakte er een prachtige kubus mee. Lees verder en maak ook een fairy light cube!

lightcube2

Wat heb je nodig?
→ Lichtjesketting (klik hier)
→ IJzerdraad
→ Tang

lightcube3

lightcube4

Maak een kubus door twaalf gelijke stukken ijzerdraad met elkaar te verbinden. Ik maakte twee halve kubussen van zes zijden en maakte deze weer aan elkaar vast met kleine stukjes ijzerdraad.

lightcube5

lightcube6

Mijn kubus van ijzerdraad heb ik vervolgens koper gespoten (omdat ik geen koperen ijzerdraad kon vinden). Als je tevreden bent met de vorm van je kubus kan je verder met de volgende stap.

lightcube7

lightcube8

De volgende stap is het wikkelen van de lichtjesketting om de kubus heen. Of Kwalianusjes. Ga ook hier net zolang door tot je tevreden bent met de verdeling van de lampjes.

cube4

cube5

cube6

En daar is het resultaat! Een prachtige decoratieve kubus met feestelijke minilampjes. Perfect om de aankomende koude herfstdagen wat sfeer te geven. Laat mij weten als je ook met lichtjes aan de gang bent gegaan! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk! :D

Hoe decoreer jij je kamer in de herfst?


Follow

6 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 09:07h, 02 oktober Beantwoorden

  Hele leuke DIY!

  Xoxo

 • Kim
  Geplaatst op 10:57h, 02 oktober Beantwoorden

  Wat schattig zeg!!

 • Dinja
  Geplaatst op 14:06h, 02 oktober Beantwoorden

  Gezellige DIY! Ik heb laatst nog lichtjes gekocht met vlindertjes eraan (Primark) en die moeten nog een plekje krijgen in huis of ik ga er nog iets creatiefs van maken – ik weet nog niet precies wat ik ermee ga doen haha!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:27h, 05 oktober Beantwoorden

   Haha, ben benieuwd wat je er mee gaat doen – als je het weet! Lichtjes zijn altijd leuk! :D

 • Linda
  Geplaatst op 06:59h, 03 oktober Beantwoorden

  Wat een super leuk idee, ik heb al overal kleine kerstlamjes, die gewoon het hele jaar er zitten. Wel zo weg gewerkt dat het super leuk eruit ziet. Dit soort lamjes zijn zo ook leuk en sfeervol en om er een vorm mee te maken, vind ik super. Even nieuwe lampjes gaan kopen en dan ga ik ook eens wat proberen :-)
  Oj wat ik wel doe als ik de lamjes iets te fel vnd, dan lak ik ze met een rose nagellakje, succes verzekerd.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:30h, 05 oktober Beantwoorden

   Haha, waarom niet! Lampjes zijn altijd leuk! Nagellak om de lampjes wat meer sfeer te geven is ook een goed idee. Wat leuk!

Geef een reactie