DIY FAILS #6 - LoisLorinde.nl
31844
post-template-default,single,single-post,postid-31844,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY FAILS #6

Het is weer eens tijd om DIY projecten te laten zien die mijn blog nooit gehaald hebben.

EYE MIRROR

Mijn eerste eye mirror poging was er eentje van klei. Dit was helaas te zwaar om op te hangen en estetisch ook niet waar ik naar zocht. Dit is stiekem meer dan anderhalf jaar geleden en later is er ook een houten eye mirror DIY verschenen op mijn blog. Bij nader inzien wil ik de klei versie ook nog een kans geven, maar dan een beetje anders. Klei-ye mirror, haha.

POUR PAINTING

Dit was de eerste keer dat ik pour painting (oftewel ‘schenk schilderen’) probeerde en het was eigenlijk best goed gelukt. Toch heeft het mijn blog niet gehaald omdat ik niet goed wist wat ik aan het doen was. Ik wil nog meer experimenteren voor ik kan uitleggen wat voor mij het beste werkt. Dit was nog de goedkope manier waarbij je de verf verdunt met wasmiddel. Maar ik ga het ook nog een keer proberen met een speciaal pouring medium.

LUSH YOG NOG CANDLE

Al eerder heb ik geprobeerd een kaars te maken met Lush. Namelijk eentje met de Snow Fairy poeder. Dit was helaas niet zo’n succes. Niet alleen de lont, maar de hele kaars vatte vlam. Dit keer probeerde ik het nog een keer maar dan met de Yog Nog geurolie van Lush. De geur is gewoon niet geconcentreerd genoeg om er een goede kaars mee te maken. Ook geen kleintje.

ADVENT KALENDER

Inmiddels zijn er steeds meer opties om zelf een advent kalender te vullen. Ik heb er bijvoorbeeld eentje gekocht van de Action die mijn vriend voor mij gaat vullen en ik eentje voor hem. Een jaar geleden probeerde ik er zelf een advent kalender te maken maar ik had het al snel opgegeven. Het bleek meer werk dan ik dacht en was niet tevreden met de looks. Nu heb ik er eentje van hout die ik elk jaar kan hergebruiken.

En dat waren ze voor deze keer! Ondertussen wacht ik nog steeds op het moment dat Lush zelf geurkaarsen gaat uitbrengen (Lush, alsjeblieft!) En ik heb zin om de klei-ye mirror en pour painting nog een kans te geven met een andere techniek.

Heb jij nog onafgemaakte projecten liggen?

liefsloisje

 

2 Reactie's
 • Kelly
  Geplaatst op 11:56h, 15 november Beantwoorden

  Wat leuk om te zien! Ik DIY eigenlijk nooit haha. :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 23:09h, 20 november Beantwoorden

   Dank je wel, Kelly! Toch leuk dat je mijn DIY’s altijd bekijkt, waardeer ik enorm :)

Geef een reactie