DIY: FABRIC BRACELETS - LoisLorinde.nl
16563
post-template-default,single,single-post,postid-16563,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

DIY: FABRIC BRACELETS

fabric

Happy Friday DIYday!! Vandaag is de dag dat knutselen mag. Deze bangle bracelets heb ik omgetoverd tot nieuwe gave armbanden met stof eromheen. Het idee is heel simpel, maar je kan er alle kanten mee op. Maak ze zo dat ze matchen bij je outfit! Kijk je mee naar mijn creaties?

fabric2

Wat heb je nodig?
– Bangle armband
– Stof / lint / draad
– Schaar
– Lijm

fabric3

Knip een lange strook uit de stof. Deze kan je zo breed of dun knippen als je zelf wilt. Hoe breder hoe sneller je de armband bedekt hebt, en het zorgt natuurlijk voor een ander effect. Als je draad, lint of iets anders gebruikt hoeft dat natuurlijk niet.

fabric4

Lijm een uiteinde vast aan je armband en begin met het wikkelen van de stof om de armband. De armbanden die ik heb gebruikt komen van de kringloop winkel voor een paar cent. Ideaal.

fabric

Ben helemaal rond? Knip dat de overige stof af en plak het uiteinde weer aan de armband. Je kan het ook helemaal erop lijmen, maar dat is gewoon wat extra moeite. En mocht je de armband weer een nieuw jasje willen geven dan trek je de stof er heel gemakkelijk weer af.

fabric5

Dit zijn alle fabric bracelets die ik ooit heb gemaakt. Allemaal met dezelfde techniek en toch zijn ze zo verschillend. De middelste is bedekt met fluffy wol, je ziet niet eens meer dat het een armband is zo fluffy. Ik draad hem niet vaak, maar ik vind hem nog steeds erg tof met al die kleurtjes.

fabric6

Vergeet mij niet te laten weten als je ook fabric bracelets hebt gemaakt! Gebruik de hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Ook ideeën of verzoekjes zijn welkom. Vind ik heel leuk! :D

Draag jij bangle armbanden?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

14 Reactie's

Geef een reactie