DIY: EMBROIDERY PHONE CASE - LoisLorinde.nl
16764
post-template-default,single,single-post,postid-16764,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: EMBROIDERY PHONE CASE

embroii

Al een hele tijd wil ik de krullen die ik altijd teken borduren op een hoesje. Toen kwam ik op eBay een bijzonder hoesje tegen met gaatjes erin speciaal om te borduren. Op internet heb ik echt prachtige creaties gezien maar ik besloot het toch maar simpel te houden. Omdat ik gewoonweg het geduld niet heb. Benieuwd hoe ik te werk ben gegaan? Lees dan verder!

embroi3

Wat heb je nodig?
– Hoesje (eBay)
– Schaar
– Naald en draad

Zachte siliconen telefoonhoesjes werken ook! Alleen moet je dan zelf de gaatjes erin prikken. Dus ga voor een extra scherpe naald en doe je ding!

embroid4

Knip voldoende draad af om te gebruiken. Rijg het draad door de naald en maak aan het einde een knoopje. Nu kan je beginnen met borduren. Het is heel simpel, je rijgt het draad door de gaatjes heen en maakt zo alle vormen die je maar wilt. Mocht het uiteindelijk toch niet genoeg draad zijn, dan kan je weer een knoopje aan de achterkant maken en beginnen met een nieuw draad.

embroid5

Ik ben op gevoel de krullen gaan borduren. Je kan natuurlijk ook eerst uittekenen wat je wilt gaan borduren, maar daar was ik te lui voor. Hier en daar is het wat hoekiger geworden dan gepland, maar ik vind het niet storend. Ondanks dat ik niet veel draad heb gebruikt ben ik er toch wel een paar uurtjes mee bezig geweest.

embroid7

Klaar? Zorg er weer voor dat het draad goed vast geknoopt is want we willen natuurlijk niet dat het los gaat. En omdat alle knoopjes aan de binnenkant zitten zie je ze toch niet als je het hoesje om je telefoon hebt. Vind je je hoesje niet meer mooi? Knip het los en begin gewoon iets nieuws!

EMBROID2

Woehoe, ik ben erg blij met mijn unieke embroidery case! Laat mij weten als je ook een hoesje hebt geborduurd! Gebruik de hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Ook ideeën of verzoekjes zijn welkom. Vind ik heel leuk! :D

Hoe groot is jouw telefoonhoesjes verzameling?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

10 Reactie's
 • Isabella
  Geplaatst op 14:29h, 19 juli Beantwoorden

  Ahh gaaf dit!:)

 • Monique
  Geplaatst op 15:06h, 19 juli Beantwoorden

  Wat leuk! Dit ga ik zeker een keer proberen. Ik kan geen hoesjes genoeg hebben hihi.

 • Anniek
  Geplaatst op 15:10h, 19 juli Beantwoorden

  Wat een leuk idee zeg, ik vind het resultaat heel erg gaaf! Mijn eigen hoesjescollectie is maar heel klein, maar dat komt vooral doordat ik een telefoon heb waar niet zoveel hoesjes van te krijgen zijn helaas. Anders had ik waarschijnlijk ook al een hele collectie! :)

 • Deborah
  Geplaatst op 15:44h, 19 juli Beantwoorden

  Wat gaaf! Ook leuk dat zulke hoesjes bestaan, die met de gaatjes er al in! Zelf ben ik niet heel erg van de hoesjes, vooral ook omdat er weinig voor mijn mobiel (LG Prada 3.0) te vinden zijn die ik leuk vind. Toevallig heb ik vorige week een nieuwe besteld, eentje waar ik de mobiel in kan schuiven.

 • chucky1012
  Geplaatst op 17:43h, 19 juli Beantwoorden

  Heel mooi ;-)

 • Lidewij
  Geplaatst op 19:33h, 19 juli Beantwoorden

  Wat een tof idee weer Lois! Ik zie mezelf geen uren borduren in mijn telefoonhoesje, maar wat jij hebt gedaan ziet er wel heel gaaf uit!

 • Wendy
  Geplaatst op 20:43h, 19 juli Beantwoorden

  Wat leuk! Ik ben zelf niet zo van het borduren, maar een vriendin van mij wel. Misschien wel iets voor haar. :)

 • Danielle
  Geplaatst op 22:16h, 19 juli Beantwoorden

  Wat gaaf! Het is leuk geworden.

 • Julia
  Geplaatst op 14:13h, 20 juli Beantwoorden

  Een van de redenen waarom ik een iPhone móet hebben! Er zijn zóveel soorten hoesjes te verkrijgen, mega leuk!

 • Lisa
  Geplaatst op 21:03h, 28 september Beantwoorden

  Dit vind ik echt heel heel leuk idee! :) Mooi gedaan!

Geef een reactie