DIY: EASY EASTER BUNNIES - LoisLorinde.nl
15511
post-template-default,single,single-post,postid-15511,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: EASY EASTER BUNNIES

bunny

Happy Friday DIYday everyone! Volgend weekend is het alweer Pasen dus dat betekent een DIY is paas-stijl! Vandaag laat ik jullie zien hoe ik deze schattige en simpele paashaasjes heb gemaakt. Een vrolijke decoratie voor op de deur of aan de muur. Al benieuwd?

bunny2

Wat heb je nodig?
– Stof naar keuze
– Schaar
– Karton
– Plakband

bunny3

Knip twee verschillende cirkels uit het karton. Een grote en een kleine, een voor het lijfje en de andere voor het hoofdje. Voor een perfect rondje kan je een passer gebruiken. Maar het kan ook uit de losse pols, dat deed ik. Vergeet niet twee grote hazenoortjes uit te knippen. De oogjes heb ik uiteindelijk niet gebruikt.

bunny4

Pak je stof erbij en knip er stroken uit. Plak het begin van je strook vast en wikkel het dan om je cirkels heen. Als je strook niet lang genoeg is kan je een nieuwe pakken en deze vastplakken aan het uiteinde van de andere.

bunny6

Ga zo door tot je beide cirkels hebt bedekt en plak het goed vast met plakband. Dit doe ik aan de achterkant, want dat zie je straks toch niet. Bedek daarna ook de hazenoortjes met stof.

bunny

Plak alle delen aan elkaar en daar is je paashaas! Voor het kleine konijntje deed ik het zelfde. Maar dan in het klein en zonder gat in de cirkels. Met dubbelzijdig tape heb ik de paas decoraties aan mijn muur geplakt. Ik denk dat de haasjes ook erg leuk zijn op een deur.

bunny8

Het totale plaatje. Als je goed kijkt zie je ook mijn zegel schilderijtje en visionboard hangen. Het stofje dat ik heb gebruikt vind ik helemaal bij Pasen passen, heel kleurrijk en vrolijk. Laat mij jouw paas decoraties zien! Gebruik de hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Ook ideeën of verzoekjes zijn welkom! :D

Wat doe jij met Pasen?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

9 Reactie's
 • Petra
  Geplaatst op 12:11h, 11 april Beantwoorden

  Erg leuk, deze DIY…tja wat ik ga doen met pasen, dat weet ik eigenlijk nog niet…het ligt ook een beetje aan het weer…

 • Miss Sentinelli
  Geplaatst op 12:47h, 11 april Beantwoorden

  Super grappige DIY, echt cute :D!!

 • Manon
  Geplaatst op 13:16h, 11 april Beantwoorden

  Wat een leuke diy! Ik ga bij mijn oma en opa eten met de Fam

 • Tess Evea
  Geplaatst op 17:55h, 11 april Beantwoorden

  Wat leuk. :)

 • Bertine
  Geplaatst op 17:58h, 11 april Beantwoorden

  wat een grappig idee!

 • Lyana
  Geplaatst op 18:25h, 11 april Beantwoorden

  Heel erg leuk gedaan, ik ga het een keertje proberen!

 • Jana
  Geplaatst op 20:32h, 11 april Beantwoorden

  Hele leuke DIY :D x

 • Dinja
  Geplaatst op 22:02h, 11 april Beantwoorden

  Wat een leuke DIY, yay voor pasen!
  x

 • Sophie
  Geplaatst op 07:17h, 12 april Beantwoorden

  Wederom weer een hele leuke DIY; past perfect bij de kleuren van je kamer!

Geef een reactie