DIY: EAR CUFFS - LoisLorinde.nl
7308
post-template-default,single,single-post,postid-7308,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: EAR CUFFS

cuff8

Een tijdje geleden bestelde ik twee earclips op eBay om Ear Cuffs mee te maken. En dit was het resultaat, een gouden cuff met pistool en een zilveren met peace-tekens. Ik heb zelf geen gaatjes in mijn oren, dus dan zijn Ear Cuffs ideaal! Benieuwd hoe ik ze gemaakt heb?

cuff5

Wat heb je nodig?
– Tangen. Ik gebruik een rondbektang en een tang om mee te knippen.
– Earclip waar een gaatje in zit. Ik bestelde ze hier op eBay voor 1 dollar.
– Ringetjes in kleur naar keuze.
– Stuk ketting in kleur naar keuze.
– Bedels naar keuze.
– Stuk ijzerdraad. Dit is handig als je kralen gebruikt als bedel.

cuff6

Oké, laten we beginnen met de makkelijkste, de Pistol Ear Cuff.
Verbind de earclip met een stuk ketting door middel van een ringetje, hiervoor gebruik ik de rondbektang.

cuff7

Maak de ketting op gewenste lengte, ik vind het mooi als het pistooltje net onder mijn oor hangt. Gebruik nu nog een ringetje om de bedel met de ketting te verbinden. En klaar is de eerste alweer.

cuff2

Zo ziet de Ear Cuff eruit om mijn oor, heel gaaf! Je kan er natuurlijk ook voor kiezen de bedel gelijk aan de earclip vast te maken. Dat is misschien wat mooier als je ook nog oorbellen draagt.

cuff10

Voor de Peace Ear Cuff gebruik ik die peace-kralen die ik bestelde op Prettypretty.nl. Om er hangertjes van te maken rijg je de kralen om een stuk ijzerdraad en buig je de uiteindes rond met de rondbektang. Maak nu de stukken ketting eraan vast en bepaal de lengtes.

cuff11

Doe nu alle kettinkjes om een ringetje en maak deze vast aan de earclip. En daar is
Ear Cuff nummer twee!

cuff3

Hahaha, en ik zie gewoon nu pas dat mijn witte peace-kraal ondersteboven hangt. Zoals je ziet is deze een beetje zwaar door die grote kralen, maar het gaat net.

cuff8

Zo simpel is het! Als jij wel gaatjes hebt kan je het stuk ketting natuurlijk ook verbinden met je oorknopjes of oorbellen, dat maakt het nog leuker! Je kan echt alle kanten uit, ik ga er in ieder geval nog meer maken. :)

Wat zou jij aan je Ear Cuff hangen?

Liefs,
Lois Lorinde

Tags:
20 Reactie's

Geef een reactie