DIY: DINO SIERADEN HANGER - LoisLorinde.nl
26297
post-template-default,single,single-post,postid-26297,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: DINO SIERADEN HANGER

diy-dino-sieraad-hanger-9

Happy Friday DIYday! Dankzij Pinterest had ik dit DIY idee al een tijdje in mijn hoofd, maar ik kon steeds niet de goede dino’s vinden. Tot ik een set met dinosaurus figuurtjes (+ Freek poppetje, haha) bij de Albert Heijn zag liggen. Het perfecte formaat! Al snel toverde ik de figuurtjes om tot een kleurrijke dino sieraden hanger!

diy-dino-sieraad-hanger-1

WAT HEB JE NODIG?
→ Dinosaurus figuurtjes
→ Langwerpig dienblad/plank
→ Lijmpistool/alleslijm
→ Spuitbus verf

diy-dino-sieraad-hanger-2

diy-dino-sieraad-hanger-3

Elke dino heb ik een andere kleur gegeven met de spuitbussen. Laat de figuurtjes een dagje goed drogen voor je verder gaat. Met een potlood heb ik lichtjes aangegevem waar elke dino moest komen, zodat je daar niet over na hoeft te denken als je met lijm aan het kliederen bent. Het witte dienblad kocht ik bij de Action.

diy-dino-sieraad-hanger-4

diy-dino-sieraad-hanger-7

Met mijn lijmpistool heb ik de dino’s één voor één op het dienblad geplakt. Eerst wilde ik een plank gebruiken, maar ik vind het effect van dit langwerpige dienblad juist wel heel tof. Op Pinterest zag ik voornamelijk doormidden gezaagde dino’s en andere dieren voorbij komen, maar ik laat de arme beestjes liever heel, hahaha.

diy-dino-sieraad-hanger-5

diy-dino-sieraad-hanger-11

De Wall of Jewelry heeft nu een dino update gekregen en ik ben er ontzettend blij mee! De kleuren lopen ook heel mooi in elkaar over. Later kwam ik er achter dat het precies dezelfde kleuren zijn als in mijn logo. Yay voor blauw-paars-roze! Ook zijn er meerdere zelfgemaakte sieraden te zien: de PCB bracelets, de clothespin statement necklace, een ketting van oorhangers en een omgetoverde ketting.

diy-dino-sieraad-hanger-6

diy-dino-sieraad-hanger-9

Geen dino fan? Maak dan een hanger met ander soort figuurtjes. Misschien heb je nog wel wat speelgoed van vroeger dat je een nieuw leven kan geven. Laat het mij weten als je ook je eigen sieraden hanger hebt gemaakt! Gebruik hashtag #LoisDIY of tag mij in je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk!

Hoe bewaar jij je sieraden?

liefsloisje

16 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:05h, 24 juni Beantwoorden

  Zo leuk ;-)
  Apart.

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:27h, 28 juni Beantwoorden

   Dank je wel!!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 10:21h, 24 juni Beantwoorden

  Ik vind dit er zo leuk en schattig uitzien :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:38h, 27 juni Beantwoorden

   Dank je wel!!

 • Nienke
  Geplaatst op 12:08h, 24 juni Beantwoorden

  Wat leuk! Perfect voor in een kinderkamer!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:39h, 27 juni Beantwoorden

   Ja, inderdaad! Vrolijkt het meteen op!

 • Dinja
  Geplaatst op 12:53h, 24 juni Beantwoorden

  Hij is gaaf geworden! Vooral de kleurencombi vind ik echt gaaf :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:39h, 27 juni Beantwoorden

   Dank je wel Dinja! Haha, vind ik ook, mijn favoriete kleuren!

 • Linda
  Geplaatst op 15:33h, 24 juni Beantwoorden

  Het is echt super leuk, ik heb nog een set boerderij dieren liggen waar ik nog wat mee wil doen. Nog geen idee wat, maar dit is wel een heel erg leuk idee. Je hebt mooie kleuren gebruikt.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:42h, 27 juni Beantwoorden

   Oh, wat leuk! Met boerderij dieren kan het ook erg schattig zijn. Ben benieuwd! :D

 • Jamey
  Geplaatst op 15:45h, 24 juni Beantwoorden

  wat een super creatief idee! Echt leuk!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:42h, 27 juni Beantwoorden

   Dank je wel Jamey!!

 • Annemarie
  Geplaatst op 16:55h, 27 juni Beantwoorden

  Wat een ontzettend leuke DIY. Normaal ben ik niet zo van het zelf dingen maken, maar dit ziet er toch wel heel erg leuk uit, zowel om te doen als te hebben hangen!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:26h, 28 juni Beantwoorden

   Ooh, dat vind ik heel leuk om te horen! Ben benieuwd of je het gaat doen! :D

 • yvonne
  Geplaatst op 14:16h, 17 augustus Beantwoorden

  ooh wauw!! ik ga dit zeker eens proberen

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:45h, 02 september Beantwoorden

   Leeuk! Laat je het resultaat zien? :D

Geef een reactie