DIY: DINO SIERADEN HANGER 2.0 - LoisLorinde.nl
27741
post-template-default,single,single-post,postid-27741,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: DINO SIERADEN HANGER 2.0

Happy Friday DIYday! Vorig jaar maakte ik de dino sieraden hanger en ik quote mijzelf: “Op Pinterest zag ik voornamelijk doormidden gezaagde dino’s en andere dieren voorbij komen, maar ik laat de arme beestjes liever heel.” Hahaha. Ik besloot de dino hanger mee te verhuizen naar mijn nieuwe plekje. Alleen gebruik ik nu een ander dienblad zodat ik er ook dingen op kan zetten, zoals mijn geliefde body mist collectie van The Body Shop.

diy-dinohanger-0

diy-dinohanger-1

diy-dinohanger-2

[amd-zlrecipe-recipe:24]

diy-dinohanger-4

Hier zie je de iridescent kralen die ik een tijdje geleden bestelde op eBay. Veel kleiner dan verwacht, maar nog steeds erg mooi en kleurrijk. En helaas ook minder blauw-paars dan op de foto.

diy-dinohanger-3

diy-dinohanger-5

Met de 80kg montagetape van Pattex heb ik het dienblad aan mijn muur vastgemaakt. Een handige oplossing voor als je niet kan of wilt boren, maar haken in de muur blijven toch de stevigste optie. Zoals je kan zien zijn mijn dino’s een klein beetje beschadigd. Misschien dat ik ze later allemaal een zilver kleurtje geef omdat dat ook beter past bij mijn kamer. En dit kan natuurlijk ook met allerlei andere figuurtjes en voorwerpen, zolang er maar iets aan kan hangen!

Ook een sieraden hanger gemaakt? Laat het weten via Twitter of Instagram! Vind ik leuk!

Hoe berg jij je sieraden op?

liefsloisje

3 Reactie's
 • Madelon
  Geplaatst op 14:02h, 13 september Beantwoorden

  Wat mooi gemaakt! Ik berg mijn sieraden op in een doosje dat ik van mijn moeder heb gekregen, maar dit staat ook heel sierlijk!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 17:23h, 19 september Beantwoorden

   Dank je wel, Madelon! Zelf had ik eerst ook een sieradendoosjes, maar toen raakten alles zo snel in de knoop, haha.

 • Maartje
  Geplaatst op 09:41h, 09 april Beantwoorden

  Zeer mooie sieraden!

Geef een reactie