DIY: CUTE LITTLE BOW NECKLACES - LoisLorinde.nl
14685
post-template-default,single,single-post,postid-14685,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: CUTE LITTLE BOW NECKLACES

littlebow

Vandaag een extra DIY’tje voor jullie! En vrijdag weer gewoon eentje! Eerst vond ik bolletjes kettingen best wel lelijk, ze deden me denken aan die kettinkjes die aan nagelknippers zitten. Maar toen ik twee weken geleden in Groningen was met lieve blogvriendinnetjes en rondliep in het winkeltje Fris zag ik hele mooie dunne bolletjes kettingen. Ik kocht ze en maakte er deze schattige strikjes kettingen mee. Lees verder en bekijk hoe. :)

littlebow2
Wat heb je nodig?
– Bolletjes ketting
– Bolletjes sluiting
– Bedels/strikjes/kralen
– Ringetjes
– Tang

littlebow3

Als je op eBay een beetje rond zoekt met de term ‘ball chain’ vind je al een hele hoop mooie bolletjes kettingen, in allerlei kleuren en maten voor een eBay prijsje. Het eerste wat je doet is de ringetjes verbinden aan de bedels die je hebt gekozen voor aan je ketting. Hiervoor heb je het tangetje even nodig. Rijg de bedels aan je ketting.

littlebow4

Dan kijk je hoe lang je de ketting wilt hebben en knip je het overige deel eraf. De uiteinden breng je aan elkaar met de speciale sluiting voor een bolletjes ketting. Deze krijg je er meestal bij als je het bestelt.

littlebow1

littlebow

En klaar! Een heel simpel maar leuk DIY’tje. De kleine strikjes maken het zo’n schattig geheel. Mijn Shea Butter bedel zat ooit in een grote zak met kraaltjes van Beadies en ik vind hem zo gaaf! Ook de kristallen kraal aan de zilveren ketting vind ik prachtig. Laat mij jouw variaties zien! Link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk! :D

Wat vind jij van bolletjes kettingen?

Liefs,
Lois Lorinde

23 Reactie's
 • Petra
  Geplaatst op 09:53h, 19 maart Beantwoorden

  Wat een leuke DIY sieraden heb je weer gemaakt…
  Ik ben meestal niet zo kapot van zilverkleurige BallChains, (Ze doen mij altijd een beetje aan dat kettingkje van de zwarte stop uit de gootsteen denken)….maar vind deze rose kleurige wel erg leuk en orgineel, die kleur heeft voor mij meer klasse…maar smaken verschillen natuurlijk op dat gebied!

 • Malou
  Geplaatst op 09:54h, 19 maart Beantwoorden

  Ik vind ze echt heel leuk!

 • Dinja
  Geplaatst op 10:02h, 19 maart Beantwoorden

  Zo gaaf!
  Als ik weer eens wat tijd over heb dan wil ik er ook eentje gaan maken!
  x

 • Svenja
  Geplaatst op 10:07h, 19 maart Beantwoorden

  Supper schattige diy! <3

 • Aurelie
  Geplaatst op 10:30h, 19 maart Beantwoorden

  Echt heel erg leuk. Die diy wil ik ook eens proberen.

 • Eline
  Geplaatst op 10:46h, 19 maart Beantwoorden

  Vooral die Shea Butter bedel vind ik echt heel erg leuk!

 • Manon
  Geplaatst op 12:06h, 19 maart Beantwoorden

  Oh wat schattig! Echt heel erg leuk.

 • Mandy
  Geplaatst op 12:07h, 19 maart Beantwoorden

  Erg leuke DIY, ik ben gek op strikjes! Dat shea butter bedeltje is echt heel schattig!

 • chucky1012
  Geplaatst op 12:52h, 19 maart Beantwoorden

  Dat ziet er cute uit!

 • Manon
  Geplaatst op 14:14h, 19 maart Beantwoorden

  Wat een leuke DIY!

 • claudia
  Geplaatst op 15:09h, 19 maart Beantwoorden

  Aaaw, ontzettend schattig!

 • Mirjam - Jewel-Nails
  Geplaatst op 15:43h, 19 maart Beantwoorden

  Ah wat leuk gedaan zeg! Heel erg creatief met zo’n strikje, vind het ook erg zomers.

 • Sophie
  Geplaatst op 15:50h, 19 maart Beantwoorden

  Wat simpel en leuk!

 • Kelly
  Geplaatst op 16:09h, 19 maart Beantwoorden

  Wat leuk zeg!

 • Esmée
  Geplaatst op 16:24h, 19 maart Beantwoorden

  Heel leuk gedaan! x

 • Tess Evea
  Geplaatst op 17:01h, 19 maart Beantwoorden

  Ah wat heb je dit weer tof gedaan!

 • Angela
  Geplaatst op 19:13h, 19 maart Beantwoorden

  Leuk! Maar ik zie mij er zelf nog niet zo snel mee lopen, haha!

 • Jana
  Geplaatst op 19:48h, 19 maart Beantwoorden

  Wat een leuke DIY! :D x

 • Eline
  Geplaatst op 21:09h, 19 maart Beantwoorden

  Ahw, wat een schattig kettinkjes! Leuke diy
  Liefs

 • Bianca
  Geplaatst op 21:21h, 19 maart Beantwoorden

  Leuke DIY!

 • Evelien
  Geplaatst op 21:29h, 19 maart Beantwoorden

  die zijn zo cute! En zo leuk om te maken :)

 • Sophie
  Geplaatst op 07:46h, 20 maart Beantwoorden

  Dit is echt te schattig! Vooral die met Shea Buter, doet me aan zo’n Winnie de Pooh honingpot denken!

 • Pingback:PICTURE MY LIFE #49 – #7DAYSELFIECHALLENGE | LoisLorinde
  Geplaatst op 10:04h, 24 maart Beantwoorden

  […] in het winkeltje Fris zag ik hele mooie dunne bolletjes kettingen. Ik kocht ze en maakte er deze schattige strikjes kettingen […]

Geef een reactie