DIY: CURLY ART ON THINGS - LoisLorinde.nl
30913
post-template-default,single,single-post,postid-30913,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: CURLY ART ON THINGS

Ik schilderde al op hout, dennenappels en mijn koptelefoon. En nu was het tijd om mijn bekende krul-kunst ook op driedimensionale objecten te tekenen.

De stoel is nu het grootste object waar ik ooit op getekend heb. Ik durfde het aan omdat de stoel stuk is en ik het toch bij het grofvuil wilde zetten. Hij is gebroken van binnen en je kan er eigenlijk niet op zitten. Wat ik nu ontzettend jammer vind want het resultaat is best tof geworden! Oh, en de oplettende kijker ziet ook nog wat confetti op de grond vanwege mijn blogverjaardag vorige week.

Ik kan eigenlijk helemaal niet goed op deze sleehakken lopen. (Hallo, pijnlijke voeten en steunzolen.) Maar ik had ze bewaard omdat de sleehak uitnodigt om op te tekenen. En wat zijn ze mooi geworden! Nu wil ik dit ook keer proberen op plateausneakers die ik daadwerkelijk ga dragen.

En als laatst het masker die ik had gekocht voor halloween. Zo egaal wit vond ik toch een beetje saai, dus ik bedacht mijn krul-kunst erop los te laten. Eerste wilde ik het hele masker doen, maar toen heb ik het toch bij één kant gehouden. Het geeft het enge masker wat elegantie. Dat contrast vind ik tof.

Voor het betekenen van deze objecten maak ik ze eerst goed schoon zodat ze vetvrij zijn. Het tekenenn zelf doe ik met zwarte permanent markers van verschillende merken. Op het moment gebruik ik een fijne marker van het merk Edding en een dikkere (om mee in te kleuren) van de Action.

Op welk object moet ik nog meer mijn krul-kunst loslaten?
En wie weet zie je het terug in de volgende curly art post!

 

liefsloisje

 

Geen reactie's

Geef een reactie