DIY: COPPER ROOM DECOR - LoisLorinde.nl
20374
post-template-default,single,single-post,postid-20374,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: COPPER ROOM DECOR

koper-decoratie-kamer

Happy Friday DIYday! Een paar maandjes geleden liet ik zien hoe ik een heleboel spulletjes omtoverde tot nieuwe neon roze exemplaren. Nu heb ik eigenlijk weer hetzelfde gedaan, maar dan met koper. Koper zie je de laatste tijd echt overal. Xenos, HEMA, H&M, Action.. Ze doen allemaal mee met de trend. Een nadeel is alleen dat alle items nét weer een beetje anders van kleur zijn. De oplossing? Doe het lekker zelf! Lees verder en bekijk hoe ik mijn eigen copper room decor maakte.

copper2

copper1

Wat heb je nodig?
→ Spullen om te pimpen
→ Spuitverf in kleur naar keuze

Verspreid een aantal oude kranten op een gladde ondergrond. Het liefst buiten, want spuitverf wil je niet inademen. Leg al je spullen klaar en sprayen maar! De spuitbus kocht ik bij een bouwwinkel bij mij om de hoek. Maar koperkleurige verf is bij veel hobbywinkels wel te vinden. Laat de eerste verflaag eerst goed drogen voor je de volgende aanbrengt. Voor een mooi egaal resultaat is het aan te raden om de spullen eerst goed schoonmaken met alcohol of nagellak remover.

copperr3

copperr4

copperr2

Hierboven zie je drie metamorfoses. Het kaarsenhoudertje van glas ziet er meteen veel luxer uit. Ook de geometrische decoratie van Xenos ziet er geweldig uit in een koper jasje. En de zilveren fotohouder met blaadjes van de Kringloop vind ik nu veel mooier! Ga ook eens langs de Kringloop en je zult verstelt staan van alle toffe items die je een nieuw leven in kan blazen.

copper11

koper-decoratie-kamer

Wauw! Ik ben heel erg blij met alle decoraties die ik een koper tintje heb kunnen geven. Alles past nu veel beter bij elkaar en het geeft mijn kamertje een warme gezellige sfeer. Laat mij weten als je je kamer ook gedecoreerd hebt met koperen items! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk! :D

Wat vind jij van de koper trend?


11 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:36h, 22 mei Beantwoorden

  Zo een leuke DIY!
  Goed idee om zelf in de kleur de spuiten die jezelf wilt.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:48h, 26 mei Beantwoorden

   Ja, het is ontzettend handig!

 • Sophie
  Geplaatst op 07:58h, 22 mei Beantwoorden

  Koperspray, ik vind het ge-wel-dig! Je iluma lids zijn ook wel heel uniek zo, haha!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:49h, 26 mei Beantwoorden

   Hahaha, klopt, ze passen er nu helemaal bij! :D

 • Denise
  Geplaatst op 08:58h, 22 mei Beantwoorden

  Oeh I love it! Ik denk dat ik ook eens koperspray ga halen en heel veel leuke items om ga toveren <3

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:49h, 26 mei Beantwoorden

   Jaaa, doen! Ik ben benieuwd naar jouw omtoveringen!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 10:32h, 22 mei Beantwoorden

  Wat is dat een leuk idee zeg!

 • Manon
  Geplaatst op 11:34h, 22 mei Beantwoorden

  Dit is echt een geniaal idee!

 • Carola
  Geplaatst op 14:24h, 22 mei Beantwoorden

  Handige diy! Ik denk dat ik binnenkort ook maar wat koperspray ga aanschaffen, en een aantal items een nieuw kleurtje ga geven. (:

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:50h, 26 mei Beantwoorden

   Dank je wel, Carola! Het lijkt me erg leuk om jouw resultaat te zien. :)

 • Eline
  Geplaatst op 20:50h, 22 mei Beantwoorden

  Koper is inderdaad een prachtkleurtje!

Geef een reactie