DIY: COLOR BLOCKED CABINET - LoisLorinde.nl
27647
post-template-default,single,single-post,postid-27647,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: COLOR BLOCKED CABINET

Happy Friday DIYday! De eerste DIY van het jaar! Zoals je misschien hebt meegekregen heb ik sinds begin december mijn eigen plekje. Sinds eind november is er geen nieuwe Life meer online gekomen dus heel uitgebreid heb ik het er niet over gehad. Color blocking is een oude trend die ik nog steeds erg gaaf vind. Ik kocht een goedkoop wit kastje bij de Kringloop en ben gaan verven! Tijd om mijn lege huisje wat kleur te geven!

colorblocked-cabinet-diy-1

colorblocked-cabinet-diy-2

[amd-zlrecipe-recipe:22]

Acrylverf is geschikt voor veel verschillende ondergronden. Op hout trekt het snel in en zul je meerdere lagen moeten aanbrengen. Mijn kastje had een laklaag dus één laagje verf was voldoende. Als je twijfelt over de uitkomst kun je het beste gewoon een stukje proberen. Acrylverf droogt bijna altijd donkerder op.

colorblocked-cabinet-diy-3

colorblocked-cabinet-diy-6

Mijn huisje was nog heel kaal en leeg, maar heeft meteen veel meer sfeer gekregen. Het gekleurde kastje past ook heel mooi bij mijn bank. Het krukje heb ik toevallig een tijd geleden in dezelfde kleuren had geverfd. Ja, dit zijn echt mijn kleuren. Soms vind ik de penseelstreken iets te grof en op een ander moment vind ik het juist wel lekker arty. Mocht ik het ooit zat worden, dan gaat er gewoon weer een likje verf overheen.

Ik had de laatste tijd weinig behoefte om dingen te delen en heb ook veel minder foto’s geplaatst op Instagram. Daarom zal Life vanaf dit jaar een maandelijks item worden. Maar niet getreurd: ik zal steeds meer van mijn huisje laten zien door middel van interieur DIY’s en natuurlijk op Instagram!


Heb jij nog leuke interieur tips of DIY verzoekjes?
Laat het mij weten!

liefsloisje

2 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:43h, 13 januari Beantwoorden

  Wat een vrolijke kleuren!
  Je hebt het kastje goed opgeknapt.

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:06h, 19 januari Beantwoorden

   Dank je wel!! :D

Geef een reactie