DIY: CLOTHESPIN STATEMENT NECKLACE 2.0 - LoisLorinde.nl
21274
post-template-default,single,single-post,postid-21274,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: CLOTHESPIN STATEMENT NECKLACE 2.0

clothespin1clothespin0

Happy Friday DIYday! Iets meer dan een jaar geleden plaatste ik al een DIY voor deze clothespin necklace. Het is nog steeds een van mijn meest favoriete kettingen en daarom besloot ik de DIY opnieuw te plaatsen met betere foto’s. Een blauwe én een paarse variant van de clothespin statement necklace. Kijk je mee?

clothespin4

Wat heb je nodig?
→ Wasknijpertjes (16 stuks)
→ Lijmpistool/secondelijm
→ Ketting
→ Ringetjes
→ Slotje
→ Tang

clothespin5

clothespin6

Knijp twee wasknijpertjes aan elkaar zoals op de eerste foto. Doe dit acht keer, tot je alle 16 knijpers hebt gebruikt. Maak deze weer aan elkaar vast zoals op de tweede foto. Ik gebruik zelf een lijmpistool, maar andere goede secondelijm werkt ook prima. En ja, ik heb nu al lijm aan mijn vingers..

clothespin7

clothespin9

Lijm nu het hele rijtje wasknijpertjes aan elkaar vast tot je deze gave vorm hebt gecreëerd. Je kan de vorm natuurlijk ook langer of korter maken. Zelf vind ik deze vorm met 16 knijpertjes het mooiste. Maak als laatst een ketting vast met ringetjes aan de veer van de knijper. Kies zelf een lengte die jij mooi vind.

clothespin1

clothespin0

Het is nog steeds een vrij kwetsbare ketting, dus let wel op dat je nergens aan blijft haken. Gelukkig zijn die van mij nog helemaal heel en ik draag ze met plezier. Ik krijg ontzettend veel positieve en grappige reacties. Pas als mensen dichterbij komen zien ze dat de ketting van mini wasknijpertjes is gemaakt. Ook kreeg ik de opmerking van een jongen of ik bij hem de was wilde komen doen.. Ehh..

Laat mij weten als je een clothespin statement necklace hebt gemaakt! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk! :D

Wat vind jij van dit soort opvallende kettingen?


Follow

2 Reactie's
 • Bram :)
  Geplaatst op 22:39h, 25 november Beantwoorden

  Ik vond deze toen al heel erg mooi!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:41h, 25 november Beantwoorden

   Je bent een schatje!

Geef een reactie