DIY: CLOTHESPIN NECKLACE - LoisLorinde.nl
16399
post-template-default,single,single-post,postid-16399,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: CLOTHESPIN NECKLACE

clothespin4

Happy Friday DIYday! Laatst kwamen deze mini wasknijpertjes binnen en ik vroeg aan mijn zus of ze er toevallig iets leuks mee wist te doen. Uiteindelijk maakte ze deze gave vorm. En ik wist meteen dat ik er een stoere statement ketting van wilde maken. Benieuwd hoe ik dat gedaan heb? Lees dan snel verder.

clothespin6

Wat heb je nodig?
– 16 Wasknijpertjes (eBay)
– Lijmpistool/secondelijm
– Ketting
– Ringetjes
– Slotje
– Tang

clothespin7

Als eerst gaan we de vorm maken met de 16 wasknijpertjes. Je begint met twee wasknijpertjes en die ‘knijp’ je in elkaar, zoals op de eerste foto. Doe dit acht keer. Deze dubbele wasknijpertjes leg je tegen elkaar aan zodat je de coole vorm krijgt. Je kan er ook meer of minder gebruiken, wat jij wilt.

clothespin8

Zodra je de vorm hebt die je wilt, ga je alles aan elkaar lijmen. Dit kan met een lijmpistool, maar secondelijm werkt ook goed. Geen houtlijm, want er zit verf tussen. Het is nog een hele klus om te zorgen dat je de lijm niet ziet, want de wasknijpertjes zijn zo klein.

clothespin9

De ketting maak ik vast aan de ijzerdraadjes van de buitenste wasknijper. Maar ik draag de ketting zo dat de ringetjes aan de achterkant zitten. Bepaal de lengte van je ketting en maak in het midden een slotjes vast. Ik gebruik hiervoor een rondbektang. And that’s it. :D

clothespin3

I love it! De vorm vind ik zo ontzettend gaaf en arty. Vooral omdat het niet helemaal symmetrisch is, maar toch in balans. En je ziet niet meteen dat het mini wasknijpertjes zijn. Ik doe wel extra voorzichtig met de ketting, omdat ik toch een beetje bang ben dat het breekt. Maar tot nu toe ging alles goed!

Laat mij weten als je ook een eigen arty wasknijper ketting hebt gemaakt! Gebruik de hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Ook ideeën of verzoekjes zijn welkom. Vind ik heel leuk! :D

Zou jij zo’n gekke opvallende ketting dragen?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

13 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 13:10h, 06 juni Beantwoorden

  Leuke DIY ;-)

 • Lidewij
  Geplaatst op 13:39h, 06 juni Beantwoorden

  Wow, wat is hij gaaf geworden! Ik ben altijd onwijs onder de indruk van je toffe DIY ideeën :D

 • Sheling
  Geplaatst op 13:57h, 06 juni Beantwoorden

  Wat leuk en origineel zeg!!! :D

 • Dana
  Geplaatst op 14:46h, 06 juni Beantwoorden

  Onwijs leuke DIY is dit!!

 • Jaimy en Laura
  Geplaatst op 15:19h, 06 juni Beantwoorden

  Grappig bedacht al zou ik het zelf niet dragen:)

 • Manon
  Geplaatst op 15:29h, 06 juni Beantwoorden

  Ziet er wel gaaf uit haha

 • Denise
  Geplaatst op 15:40h, 06 juni Beantwoorden

  Haha hoé origineel! Super leuk bedacht! <3

 • Eline
  Geplaatst op 16:47h, 06 juni Beantwoorden

  Aaaaah, zo tof dit, heerlijk en fel!

 • Luna
  Geplaatst op 18:45h, 06 juni Beantwoorden

  Wat leuk bedacht, echt een gaaf resultaat!! :)

 • Claudia
  Geplaatst op 20:43h, 06 juni Beantwoorden

  Dat staat echt super leuk Loïs!

 • Sophie
  Geplaatst op 08:33h, 07 juni Beantwoorden

  Superorigineel! Ik vind hem echt heel leuk geworden!

 • Michelle Kaiser
  Geplaatst op 16:16h, 08 juni Beantwoorden

  Zo leuk hoe creatief jij bent. WOW! Heel bijzonder.

 • Petra
  Geplaatst op 20:43h, 08 juni Beantwoorden

  Tjonge wat is hij leuk, en ja hoor ik zou dit zo dragen , ik ben gek op originele ideeen en sieraden…dus zo een DIY is aan mij wel besteed!..

  Groetjes Petra

Geef een reactie