DIY: CHRISTMAS DECORATIONS - LoisLorinde.nl
32029
post-template-default,single,single-post,postid-32029,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: CHRISTMAS DECORATIONS

We gaan nog even vrolijk door met de feestelijke DIY’s en vandaag laat ik een aantal uiteenlopende kerst-projectjes zien! Van semi-traditionele kerstkransen tot abstracte metalen kerstbomen.

UPGRADED ADVENT CALENDAR

Bij de Action kocht ik een herbruikbare houten adventskalender om zelf te vullen. Vervolgens heb ik ‘m aangepast naar mijn eigen smaak / kerstversiering stijl. Ik heb de adventskalender wit gespoten, de achtergrond turquoise geschilderd en de kersttaferelen vervangen door mijn eigen witte kerstboompjes.

CHRISTMAS WREATH

Een echte kerstkrans mag natuurlijk niet ontbreken. Met nepptakken, mini kerstballetjes en metalen ‘dromenvanger’ ring heb ik mijn eigen kerstkrans in elkaar gezet. De nepplant was al voorzien van ijzerdraad dus dat wikkel je er zo omheen. Maar eerst heb ik ze een leuk kleurtje gegeven met turquoise en zilveren acrylverf.

CHRISTMAS BRANCH

En toen had ik nog twee kale neptakken over.. dus daar besloot ik deze leuke kersttakken van te maken! Stop ze in een leuke vaas en je bent klaar. En zo krijgen de kerstballen nog meer aandacht dan in de kerstboom!

VELVET WREATH

En nog een kerstkrans! Ik had nog een piepschuimkrans liggen en heb hier twee soorten garen omheen gewikkeld. Fluffy garen en velvet garen. Hetzelfde fluffy garen heb ik ook gebruikt voor de DIY ornament crown hairband. Als laatst heb ik er mini kerstballetjes aan vast gemaakt om helemaal te matchen met de haarband. Super leuk.

HOLOGRAPHIC GARLAND

Een aantal jaar geleden kocht ik holografische reuze pailleten. Dit jaar besloot ik ze aan een draad te rijgen om zo een feestelijke slinger te maken! Het past perfect bij mijn andere kerstversiering.

FESTIVE WIRE TREE

Bij de Kringloop vond ik een metalen constructie dat verdacht veel op een abstracte kerstboom leek. Even zilver gespoten en hij was klaar om kerstballen te showen! Hier hangen nu ook de zelfgemaakte sneeuwvlokjes in van kralen en wasknijpers.

De verschillende decoraties hebben inmiddels een feestelijke sfeer door mijn huis verspreid. Hoe ik alles uiteindelijk heb neergezet/opgehangen zal ik binnenkort laten zien in een Instagram Reels video. Inmiddels heb ik al 3 Reels gemaakt en ik vind het echt heel leuk om te doen! Check ze hier: @LoisLorinde.

Wat is jouw favoriete kerstdecoratie?

liefsloisje

 

Geen reactie's

Geef een reactie