DIY: CHALKBOARD ROOM DECOR - LoisLorinde.nl
20246
post-template-default,single,single-post,postid-20246,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: CHALKBOARD ROOM DECOR

chalkboard8

Happy Friday DIYday! Als ik door de Action loop blijf ik mijzelf verbazen over alle toffe DIY spulletjes die ze verkopen. Zo kocht ik laatst een rolletje chalkboard tape en heb hiermee mijn plank gedecoreerd. Een simpel ideetje, maar ik wilde het eindresultaat van mijn chalkboard decor graag met jullie delen.

chalkboard2

Wat heb je nodig?
→ Chalkboard tape
→ Chalkboard stiften of krijtjes

chalkboard3

chalkboard4

De chalkboard stiften, die ik ook kocht bij de Action, zijn ideaal voor mensen die niet zo’n held zijn met krijtjes. Vroeger was het echt een talent als je mooi kon schrijven op een schoolbord, maar met deze stiften kan iedereen het. Het is een set van drie stiften. Een witte, een blauw en een roze.

chalkboard5

Kwalianus en Kwaliana komen mijn Yankee Candle plank bewonderen.

De eerste stap is meten hoeveel tape je nodig hebt. Daarna knip ik de juiste lengte af en plak ik het netjes op de rand de plank. Zo simpel is het. Toevallig is mijn plank bijna dezelfde dikte als de tape en dat zorgt voor een mooi en strak resultaat.

chalkboard7

Op de plank boven mijn bed staan dus al mijn Yankee Candles te shinen. Zo’n randje met krijtbord tape staat echt heel leuk en iedereen kan een berichtje achterlaten. De chalkboard tape kan je bijvoorbeeld ook plakken op pennenbakjes, lades, kastdeuren en noem maar op.

chalkboard8

Een gave manier om spullen in huis net wat vernieuwing te geven. Laat mij weten als je je kamer ook gedecoreerd hebt met chalkboard tape! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk! :D

Wat vind jij van de chalkboard trend?


21 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:09h, 15 mei Beantwoorden

  Leuk en zo apart!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:26h, 15 mei Beantwoorden

   Dank je wel! :D

 • Celeste
  Geplaatst op 07:35h, 15 mei Beantwoorden

  Wat een super tof idee! Echt heel erg gaaf!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:26h, 15 mei Beantwoorden

   Aah, dank je wel Celeste!

 • Sophie
  Geplaatst op 07:54h, 15 mei Beantwoorden

  Aah wat gaaf dat ze dit bij de Action verkopen! Ik ga dit ook zeker weten halen, haha!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:25h, 15 mei Beantwoorden

   Aawh, leuk! Ben benieuwd wat je er mee gaat doen!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 11:51h, 15 mei Beantwoorden

  Zo leuk zeg!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:24h, 15 mei Beantwoorden

   Dank je wel!

 • Manon
  Geplaatst op 13:55h, 15 mei Beantwoorden

  Wat een gaaf idee!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:24h, 15 mei Beantwoorden

   Dank je, Manon!

 • Eline
  Geplaatst op 16:12h, 15 mei Beantwoorden

  Leuke DIY!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:23h, 15 mei Beantwoorden

   Dank je wel, Eline! :D

 • Tamarah
  Geplaatst op 19:21h, 15 mei Beantwoorden

  Handig die tape! Wij hebben de deur in onze keuken met schoolbordverf (van de hema) beschilderd. Ben nu helemaal verslaafd aan alles met chalkboard!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:23h, 15 mei Beantwoorden

   Aah, dat is zo ontzettend leuk! Logisch dat je nu verslaafd bent, haha!

 • Iep
  Geplaatst op 19:43h, 15 mei Beantwoorden

  Te gek, zo origineel!
  Liefs Iep

 • Dinja
  Geplaatst op 23:13h, 15 mei Beantwoorden

  Yep nu weet ik het zeker, ik moet hoognodig weer eens naar de Action! haha :)

 • Anneleen
  Geplaatst op 21:12h, 16 mei Beantwoorden

  Oh wat een leuk idee! En wat een mooie plank met zoveel Yankee Candles, wow! :)

 • Marianne
  Geplaatst op 10:19h, 28 mei Beantwoorden

  Zo’n tof idee dit!! Ik zit er over te denken om mijn eigen memo board te gaan maken. Ik hik ook tegen krijtjes enzo aan maar vindt dit super handig!!

  op naar de action :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:39h, 28 mei Beantwoorden

   Aawh, dank je wel voor enthousiaste reactie! De krijtstiften zijn inderdaad super handig! :D

 • Jessica
  Geplaatst op 14:24h, 14 juli Beantwoorden

  Zo leuk! En waar heb je die plank gekocht?

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:30h, 14 juli Beantwoorden

   Dankje! Het is een plank van IKEA, ik weet even niet meer hoe die heet. :)

Geef een reactie