DIY: BUTTON RINGS - LoisLorinde.nl
16076
post-template-default,single,single-post,postid-16076,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: BUTTON RINGS

buttonrings5

Happy Friday DIYday! Op eBay bestelde ik laatst een set met ringen die je zelf kan ‘versieren’. Tijdens mijn zoektocht naar dingen om erop te plakken kwam ik erachter dat ik eigenlijk alleen knopen had gevonden. Van de week kwamen de ringen binnen en kon ik gaan beginnen. Uiteindelijk maakte ik 25 knoop-ringen! Benieuwd naar het resultaat? Lees dan verder!

buttonrings2

Wat heb je nodig?
– Knopen naar keuze
– Ringen (klik voor eBay)
– Lijmpistool

buttonrings3

Doe een klein beetje lijm op de ring en doe daarna meteen je knoop erop. Dit moet best snel want anders is de lijm al weer te hard geworden. Gebruik ook niet te veel lijm, het komt dan door de gaatjes van de knoop heen. And that’s it!

buttonrings4

Het makkelijkste vind ik om de knopen op de kop neer te leggen en dan zo de ringen eraan te plakken. Dit gaat snel en je kan ze daarna goed aandrukken. Als je wilt dat het echt heel goed blijft zitten kan je de knopen opschuren met een schuurpapiertje en ontvetten met alcohol.

buttonrings5

Hé, tien cent! Ja, naast alle knopen kwam ik ook op het idee om een geldmuntje te gebruiken. Een muntje van 10 cent vond ik het mooist dus deze plakte ik erop. Het is best zwaar voor een ring maar het blijft nog best goed zitten ook. Haha, zo leuk!

buttonrings7buttonrings9

De 25ste ring die ik maakte is een dubbele ring met een hele grote knoop. Misschien ga ik de knoop nog versieren met kleine knoopjes, nagellak of iets anders. Maar dat weet ik nog niet. Ik vind hem in ieder geval ontzettend gaaf!

buttonrings6

Mijn favoriete button rings om mijn vingers. Drie prachtige knoop-ringen met parelmoerglans, waarvan eentje driehoek-vormig. Twee gouden ringen met lichtblauwe knoopjes, een grote en een kleine. Een donkerblauwe ring met nog meer mooie kleurtjes erin verwerkt. Een mooie paarse met streepjes. En natuurlijk de stoere 10 cent ring.

buttonrings8

Laat mij jouw zelfgemaakte button rings zien! Gebruik de hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Ook ideeën of verzoekjes zijn welkom! :D

Wat voor knoop-ring zou jij maken?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

13 Reactie's
 • Sophie
  Geplaatst op 07:28h, 09 mei Beantwoorden

  Die met die 10 cent is wel supercool, haha! Hele leuke ringen, en ook supercratief, love it!

 • Sofie
  Geplaatst op 07:51h, 09 mei Beantwoorden

  Wat tof!

 • Dagmar
  Geplaatst op 07:55h, 09 mei Beantwoorden

  Wauw wat een leuk idee! Hier zou ik dus echt nooit opgekomen zijn haha, leuk!

 • Naomi
  Geplaatst op 08:13h, 09 mei Beantwoorden

  Wat een super leuk idee!

 • DQ
  Geplaatst op 12:12h, 09 mei Beantwoorden

  Ha ik vind dit super gaaf! X

 • Manon
  Geplaatst op 14:59h, 09 mei Beantwoorden

  Ik vind het wel een gaaf idee, maar niks voor mij!

 • Judith
  Geplaatst op 15:16h, 09 mei Beantwoorden

  Aaah gaaf! XO

 • Myrthe
  Geplaatst op 15:51h, 09 mei Beantwoorden

  Wat een leuke DIY, echt heel erg creatief! En het is natuurlijk altijd leuk als je ringen hebt die uniek zijn :D

 • Deborah
  Geplaatst op 16:04h, 09 mei Beantwoorden

  Wat superleuk! Al denk ik dat ik zelf eerder andere dingen zou gebruiken, zoals bloemetjes ofzo. Knopen vind ik ook erg leuk, maar passen niet heel erg bij mijn stijl! ;)

 • Bertine
  Geplaatst op 16:28h, 09 mei Beantwoorden

  wat een grappig idee.. zou het alleen zelf niet dragen, draag liever een zilveren ring

 • Sharrel Veenstra
  Geplaatst op 16:29h, 09 mei Beantwoorden

  Ze zien er echt super cute uit! Ik ga dit sws maken. Leuke DIY.

  x

 • Lyana
  Geplaatst op 18:52h, 09 mei Beantwoorden

  Heel simpel, maar tegelijkertijd zo origineel!

 • Petra
  Geplaatst op 19:16h, 09 mei Beantwoorden

  Ik ben verliefd op de ring met het muntje…echt heel erg leuk!…

Geef een reactie