DIY: BUCKETLIST IN A JAR - LoisLorinde.nl
23654
post-template-default,single,single-post,postid-23654,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: BUCKETLIST IN A JAR

bucketlist-jar-diy-7

Happy Friday DIYday en natuurlijk een Happy New Year! Op Pinterest zie ik al jaren het potje met ‘dreams’ erop voorbij komen. En dat kan natuurlijk ook met een bucketlist! Dus ik besloot het nieuwe jaar in te gaan met een heleboel gave uitdagingen en doelen, allemaal opgeslagen in een glazen potje. Lees verder en maak ook een bucketlist in a jar!

bucketlist-jar-diy-2

WAT HEB JE NODIG?

→ Glazen potje
→ Pen
→ Papier
→ Ringetjes

bucketlist-jar-diy-3

Maak een bucketlist en schrijf het op allemaal briefjes! Voor de briefjes gebruik ik sticky notes van HEMA. Maar je kan natuurlijk ook een mooi papiertje in stroken knippen. Op de grijze briefjes schrijf ik uitdagingen die makkelijk uit te voeren zijn. En op de roze briefjes schrijf ik doelen die wat meer tijd en moeite kosten.

bucketlist-jar-diy-4

Alle doelen en uitdagingen opgeschreven? Rol ze op en doe er een ringetje om heen. Nu zijn ze klaar om in het glazen potje te gaan. Het glazen potje dat ik gebruik is een lege Yankee Candle small jar.

bucketlist-jar-diy-5

Voor meer bucketlist inspiratie kan je even rond googelen of – net als ikHet Bucketlist Boek gebruiken. Nieuwsgierig geworden naar alle doelen en uitdagingen die ik op mijn bucketlist heb staan? Binnenkort zal ik ze met jullie delen in een My Mind blogpost!

bucketlist-jar-diy-6

Het staat zo leuk als decoratie en ik zal telkens aan mijn doelen worden herinnerd. En Kwalianus helpt ook mee. Nu pak ik af en toe een grijs briefje eruit en probeer ik de uitdaging uit te voeren. De uitgevoerde uitdagingen zal ik dan met jullie delen in de My Life artikelen!

bucketlist-jar-diy-8

Ook een bucketlist in a jar gemaakt? Stuur een foto! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Mailen naar info@loislorinde.nl kan natuurlijk ook.

Heb jij doelen voor het nieuwe jaar?

Liefs, Lois Lorinde

Follow

Wanna Share?

17 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:32h, 01 januari Beantwoorden

  Wat een goed idee ;-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:05h, 02 januari Beantwoorden

   Dank je wel!!

 • Ina
  Geplaatst op 11:01h, 01 januari Beantwoorden

  Wauw, goed idee!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:05h, 02 januari Beantwoorden

   Dank je wel Ina!!

 • Eva
  Geplaatst op 13:18h, 01 januari Beantwoorden

  Oh wat ziet dat er schattig uit! Superleuk idee :D

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:06h, 02 januari Beantwoorden

   Dank je wel Eva! Ga je het ook doen? :D

 • Anna
  Geplaatst op 23:52h, 01 januari Beantwoorden

  Ohhh, dit is geweldig <3. Zo leuk om het op kleine briefjes te schrijven. Ben meteen helemaal geïnspireerd om dit te gaan maken :). Ga dit artikel ook noemen in mijn rubriek Blog love Tuesday, dinsdag komt er weer een online! Gelukkig nieuw jaar!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:06h, 02 januari Beantwoorden

   Oh wat leuk! Zou het heel tof vinden als je het ook gaat doen. En wat lief dat je mij gaat noemen! Ik neem zeker een kijkje. Gelukkig nieuw jaar! <3

 • Wildcard
  Geplaatst op 12:29h, 02 januari Beantwoorden

  Leuke dingen :)
  M’n beste wensen voor het nieuwe jaar en nog veel blog plezier hé

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:07h, 02 januari Beantwoorden

   Dank je wel!! Jij ook nog een heel gelukkig nieuw jaar!

 • Anneleen
  Geplaatst op 20:19h, 02 januari Beantwoorden

  Wat een leuk idee en ziet er ook nog eens mooi en hip uit! :) Ik benieuwd welke doelen je opgeschreven hebt!

 • Esmée
  Geplaatst op 09:37h, 03 januari Beantwoorden

  Wat leuk gedaan! Ook prachtige foto’s!

 • Veerlez
  Geplaatst op 10:07h, 05 januari Beantwoorden

  Ik ben heel erg benieuwd wat je er allemaal op hebt gezet, dus ik ga je zeker volgen om dat te weten te komen :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:22h, 05 januari Beantwoorden

   Hihi, dank je wel en leuk dat je mij volgt! Zondag komt het bucketlist artikel online .Hopelijk zitten er dingen tussen die je op nieuwe ideeën brengen!

 • Nathalie
  Geplaatst op 13:53h, 15 januari Beantwoorden

  Heel mooi gedaan!

 • Linda
  Geplaatst op 23:41h, 17 januari Beantwoorden

  Wat leuk om zo een bucketlist te maken. Zelf ga ik geen buckeltlist maken, maar een pot waarin ik alle fijne dingen die gebeuren, groot, maar juist ook de kleine dingen, hier ga ik de datum op zetten en aan het einde van het jaar ga ik het in een mooi plakboek plakken, als een positief dagboek. Ga proberen om er allerlei kleuren en bedrukt papier voor te gebruiken. Ik zag dit op een ander log en dat vind ik zo leuk en dat past ook bij me, dus daar ga ik vanaf morgen mee beginnen (eerder kon niet, ik lag in het ziekenhuis vanaf 29-12-2015)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:31h, 18 januari Beantwoorden

   Oh jee, wat naar dat je in het ziekenhuis lag. Hopelijk ben je weer helemaal herstelt! En dat is echt een heel mooi idee! Ontzettend tof!

Geef een reactie