DIY: BUBBLE LIGHTS - LoisLorinde.nl
16207
post-template-default,single,single-post,postid-16207,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: BUBBLE LIGHTS

bubble

Bubble lights. Al sinds Kerst zie ik ze overal voorbij komen. Maar dat het zo ontzettend makkelijk was om zelf te maken, dat wist ik eerst niet. Ineens kwam ik op het idee om bubble lights te maken met pingpongballetjes. En ik was binnen een kwartiertje al klaar! Het is een prachtige en vrolijke versiering voor in huis. Benieuwd hoe ik ze zo snel gemaakt heb? Lees snel verder!

bubble4

Wat heb je nodig?
– Kerstlichtjes (eBay)
– Pingpongballetjes (eBay)
– Stanley mesje

bubble5

Als eerst snij je kleine sneetjes in de pingpongballetjes. Ongeveer een vierde deel van het rondje snij ik open. Druk niet te hard, want deukjes krijg je moeilijk uit het balletje. En doe natuurlijk voorzichtig! Je krijgt hier vanzelf handigheid in.

bubble6

Zorg dat je lampjes hebt die uitsteken, zodat je deze in sneetjes van de pingpongballetjes kan doen. Experimenteer hier een beetje mee. En voor je het weet zitten alle pingpongballetjes erop. Ik was denk ik binnen een kwartiertje al klaar!

bubble7

De roze en rode lampjes zijn helaas heel onfel en daarom bijna niet te zien, jammer. Maar ik kocht de lampjes dan ook op eBay voor een paar euro. De bubble lights zien er alsnog erg leuk uit. En het is zo makkelijk om te maken. Echt, iedereen kan het!

bubble2

Het is prachtig, vrolijk en vooral heel sfeervol! Uiteindelijk maakte ik twee slingers, een gekleurde en eentje met witte lampjes. Misschien waren warmere kleurtjes nog sfeervoller geweest. Door het licht zie je iets te goed dat ik het met plakband vast heb gemaakt. Daar moet ik nog even iets mooiers op verzinnen. Wauwie, ik ben zo enthousiast over het resultaat!

bubble3

Zijn jullie ook zo enthousiast? Laat mij weten als je ook bubble lights hebt gemaakt! Gebruik de hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Ook ideeën of verzoekjes zijn welkom. Vind ik heel leuk! :D

Hoe versier jij je kamer?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

21 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:57h, 16 mei Beantwoorden

  Wat een leuke DIY ;-)
  Ik kijk allang uit naar verlichting als dit en wilde iets orgineels.
  Dus ik ga ze nu zelf ook maken……

  Happy Friday Xoxo

 • Anne Solveig
  Geplaatst op 07:25h, 16 mei Beantwoorden

  Haha leuk bedacht!

 • Eline
  Geplaatst op 07:29h, 16 mei Beantwoorden

  Aaaaah, hoe leuk dit! Staat echt feestelijk!

 • Lidewij
  Geplaatst op 07:44h, 16 mei Beantwoorden

  Wat ben je toch een DIY koningin! Het is zo leuk geworden! :D

 • Sophiee
  Geplaatst op 07:46h, 16 mei Beantwoorden

  Dit is echt leuk! super origineel artikel:)

 • Svenja
  Geplaatst op 08:15h, 16 mei Beantwoorden

  Staat heel vrolijk!

 • Dagmar
  Geplaatst op 08:29h, 16 mei Beantwoorden

  Woow wat een plaatje, heel gaaf geworden!

 • Denise
  Geplaatst op 09:30h, 16 mei Beantwoorden

  Wat een leuk idee!

 • Joyce
  Geplaatst op 09:38h, 16 mei Beantwoorden

  Wat een leuke DIY!

 • Wendy
  Geplaatst op 09:51h, 16 mei Beantwoorden

  Heel leuk gedaan. Ik vind zulke lampjes ook altijd zo gezellig staan. Voor buiten wil ik ooit zo’n streng met van die kleine lampionnetjes kopen.

 • Justine
  Geplaatst op 10:32h, 16 mei Beantwoorden

  Wow, wat gaaf! Super origineel gedaan. Tegen de winter ga ik dit eens doen, mijn kamer een beetje sfeervol maken :)

 • Kelly
  Geplaatst op 11:03h, 16 mei Beantwoorden

  Ziet er heel erg leuk uit!

 • Manon
  Geplaatst op 13:33h, 16 mei Beantwoorden

  Wat een super leuke diy!

 • Isabel
  Geplaatst op 16:03h, 16 mei Beantwoorden

  Superleuke DIY!! Die ga ik ook maken!

 • Romy | Big Cozy Sweater
  Geplaatst op 16:19h, 16 mei Beantwoorden

  Oh, wat een ontzettend leuk idee!

 • Sophie
  Geplaatst op 19:56h, 16 mei Beantwoorden

  Woah wat een geweldige DIY! Pingpongballetjes; supercreatief haha!

 • Priscilla
  Geplaatst op 21:53h, 16 mei Beantwoorden

  Ooooooh!! Deze moet ik ook maken!

 • Petra
  Geplaatst op 05:36h, 17 mei Beantwoorden

  Het is een heel erg leuk, idee….nu zal ik ze niet snel maken omdat de vormgeving erg modern is en dat past niet helemaal in ons huis…maar ze zien er wel heel erg leuk uit…
  Groetjes Petra

 • Arjanne -A&A-
  Geplaatst op 19:48h, 20 mei Beantwoorden

  Wow, echt weer een superleuk & orgineel idee! Je legt ook fijn uit. Dat zijn de 2 dingen waar je je nieuwe follower aan te danken hebt! Super!
  XXX
  A&A

 • Angela
  Geplaatst op 14:06h, 29 mei Beantwoorden

  Haha, hoe gaaf is dit!

 • Linda
  Geplaatst op 11:09h, 08 augustus Beantwoorden

  Wat is dit super leuk. Dit ga ik ook maken, ga gelijk naar Ebay. Bedankt voor dit super leuke idee.

Geef een reactie